Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 15:58   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Öl deyin öleyim!"

İşte Çek Cumhuriyeti'ni yenmemiz için bir sebep daha: Yürek!
Terim, İsviçre maçının başlamasına 24 saat kala Servet’i odasına çağırıyor ve oynayıp oynayamayacağını soruyor. Yıldız futbolcunun yanıtı kısa oluyor: “Öl deyin öleyim!” Terim karşılık veriyor: “Hayır bana senin dirin lazım. Allah ikimizi de utandırmasın!”
İsviçre karşılaşmasının başlamasına 24 saatten az bir zaman var.. Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle eli kolu bağlı. Kaptan Emre’nin sakatlanması moralini iyice bozmuş. Ama bu tarihi karşılaşmayı kazanmak gerek. Bunun için de yürekli oyunculara ihtiyaç var. Akşam'ın haberine göre Terim ani bir kararla Milli takım doktorlarını odasında toplantıya çağırıyor. Terim’in doktorlara ilk sorusu, “Servet’in durumu ne?” diyor. Ardından diyalog şöyle gelişiyor:
-Hocam oynaması çok riskli.
-Riskler ne?
-Eğer aynı yerden nüksederse turnuva boyunca oynayamaz. Bir defans oyuncusu olarak yapması gereken hamlelerin hiçbirini yapamaz.
-Başka?
-Bu kadar.
-Hepinize teşekkürler..
Doktorların bu sözleri Fatih Terim’in moralini iyice bozuyor ama pes etmiyor. Yardımcısı Oğuz Çetin’den Servet’i odasına getirmesini istiyor. Terim ile Servet arasında şu diyalog yaşanıyor:
-Servet, durumunu biliyorsun.
-Evet hocam.
-Şimdi senden bazı şeyler isteyeceğim. Eğer yaparım dersen seni oynatacağım.
-Hocam sizin benden ne isteyeceğinizi çok iyi biliyorum. Her şeyi yapmaya hazırım. ÖL DEYİN ÖLEYİM.
-Servet, benim için senin sağlığın herşeyden önemli. Senin bana ölün değil dirin lazım.
-Biliyorum hocam.
-Madem ne istediğimi biliyorsun ve istediklerimi yapacağını söylüyorsun. O halde konuşma bitmiştir. Allah ikimizi de utandırmasın.
Ve sonrasında yaşananları biliyorsunuz. Servet İsviçre maçında acılar içinde kıvranmasına karşın adeta bir gladyatör gibi savaşıyor. Herkesin hayretler içerisinde bırakan bu performans, takım arkadaşları için de adeta bir doping oluyor. “Adam sakat sakat böyle oynuyorsa, biz daha iyi oynamalıyız” deyip, özellikle ikinci yarıda coşuyorlar.. İşte zafer böyle geliyor...
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla