Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 16:30   #1
The Painkiller
 
The Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Purovic'in Peşinde...

Portekiz’in Sporting Lisbon takımında forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Milan Purovic’in peşinde iki Türk kulübü de dahil olmak üzere bir çok takımın olduğu öğrenildi.

Avrupa’nın önemli haber portallarından tribalfootball sitesinde yayınlanan habere göre takımından bu yaz sonunda ayrılması beklenen Karadağlı futbolcu için birçok kulüp sıraya girmiş durumda.

Sitenin haberine göre başta İskoç Glaskow Rangers takımı olmak üzere, Kızılyıldız, Schalke 04, Stuttgart, B.Monchengladbach, Fenerbahçe ve Beşiktaş bu futbolcu için yarışıyorlar.

Karadağlı futbolcunun menajeri Zoran Stojadinovic ise Daily Express gazetesine yaptığı açıklamada Purovic’in ilk tercihinin İskoçya’ya gitmek olduğunu belirtti ve bu transferin gerçekleşmesinin yüksek ihtimal olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Purovic’i istediğini de doğrulayan Stojadinovic, “Türk takımlarının yanında Almanya’dan da onu isteyenler var. Ama benim fikrime göre o tam İskoç futboluna göre bir futbolcu. O tam bir 9 numara. Eğer Türk, Alman ve İskoçya arasında kalırsa bana göre tercihi Rangers olacaktır” şeklinde konuştu.

MARATON.COM.TR ÖZEL
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
The Painkiller Ofline