Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 05:57   #8
bjk48
Dişi Kartal
 
bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Volkan,
Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta,

Tuncay, Aurelio, Mehmet Topal Arda

Semih Nihat.




yani geçen maçlara göre iyi kadro
sadece tuncay soru işareti kötü oynuyordu sağda oynayacak görünüyor ama orayı nihatı çekerek orta sahayı beşleyebilir ..
sağa sabri ki beğendiğimden değil yoklulktan onun önüne hamit oynasaydı daha iyi olurdu gibime geliyor neyse fatih doğru kadroya doğru gidiyor herhalde finalda doğru kadroyu bulur))))))))))))))))

çek takımı isviçreden güçlü bize ters gelebilecek bir takım umudumuz azda olsa bile yok değil tek korkum bu takım üst üste iki maç iyi oynayamıyor ha şu olursa 45 dakika isviçre iyi oyununu 90 a tamamlarsak belki olur....?????????????
umudumuz az ama biz çılgın türkleriz ve neyi nezaman yapacağımız belli değil

çeklerin kalacisi iyi semih gibi kaleci hatalarından gol atan bir santrafor için zor kaleci ör... isviçre maçında kaleci üstüne gelen topu içeriye aldı bu fatih terimde bir rakip kaleci şansı varki sormayın
baroş koller bizim için maçın zor geçmesini sağlayacak isimler
çekler eski gücünde değil pavel nedvedin olmaması etkilemiş ama defansları italyada oynayan oyunculardan kurulu ha arda nihat kaliteli oyuncular burayı geçebilirler ama dağıtamazlar bize atacağımız 1-2 gol yeter sonuçta 10 pozisyona girmektense sonucu getirecek gole razıyız
ne diyelim allah bize yardım etsin
__________________
gidin ya d&d

Konu bjk48 tarafından (15-06-2008 Saat 05:59 ) değiştirilmiştir..
bjk48 Ofline   Alıntı ile Cevapla