Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 09:30   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bomba gibi bir Beşiktaş geliyor

İsviçre´de bulunan Beşiktaş Başkanı Demirören, Siyah-Beyazlı camiaya seslendi: Stadı yeniden yapacağız, şampiyon olacağız

Click the image to open in full size.

'Kurumsallaşma tamam'
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören, Fanatik Gazetesi'ne konuştu, Siyah-Beyazlı camiaya umut dolu mesajlar gönderdi. İsviçre'de Avrupa Futbol Şampiyonası'nı izleyen Kartal'ın patronu, merak edilen sorulara yanıt verdi. Söz, Yıldırım Demirören'de: "Kurumsallaşmayı zirveye taşıdık. Fulya Projesi, beklenenden önce bitecek. Çilekli konusunda ortadaki yanlışlığı çözeceğiz. Herkesin beklediği İnönü projesi yakında başlayacak."

'Sorunlar geride kaldı'
"Beşiktaş amblemi olan her yerde şampiyonluk ilk ve tek hedeftir. Başta futbol olmak üzere, basketbol, voleybol ve hentbolda bazı sıkıntılar yaşandı. Bunları zamanla aşacağız. Siyah-Beyazlı formayla hep zirvede olmak istiyoruz. Futbolda, tecrübesizlik ve hakem hataları nedeniyle şampiyonluğu kaybettik. Teknik heyet deneyim kazandı. Hepimiz gereken dersleri aldık. Kesinlikle hataya yer olmadığını biliyorum ve artık kim hatar yaparsa affetmem."

'Taraftar bize güvensin'
"Takviye gereken bölgelere, teknik ekibimizin istediği oyuncuları transfer ettik. Almayı da sürdüreceğiz. Beşiktaş'ta transfer bitmez. Bir anda karşımıza bir fırsat çıkar ve işi bitiririz. Kuruluşumuzun 101. yılında Beşiktaş'ın önü kesildi. Ancak biz bu sorunları aşacağız. İnönü Stadı bitecek, kupalar ve şampiyonluklar da üst üste gelecek. İskelet kadroyu oluşturduk, artık nokta transferler yapacağız. Taraftarlarımız bize güvensin, rahat olsun."
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla