Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 10:42   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Engellilerimiz Sezonu İkinci Bitirdi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, erteleme maçında Kardemir Karabük Engelliler Spor Kulübü'nü 78-77 mağlup ederek normal sezonu ikinci sırada bitirdi ve play-off'ta Cadbury Engelli Yıldızlar ile eşleşti. Karşılaşma öncesinde 3 sakat oyuncusu bulunan Bedensel Engelliler Şubemiz, yönetmelikler gereği maçın ertelenmesini isterken federasyon oynanması yönünde karar aldı.
Karabük'te bugün oynanan mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu. Siyah-Beyazlılarımız, ilk yarısını 35-29 önde bitirdiği karşılaşmayı 78-77 kazanarak sezonu galibiyetle tamamladı.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde normal sezon sona ererken, Takımımız, Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer aldı. Cadbury Engelli Yıldızlar üçüncü, İzmir Büyükşehir Belediyesi ise dördüncü sırada normal sezonu tamamladı. Bu dört takım 17 Haziran'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak olan yarı finallerde yarışmaya hak kazandı.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, play-off yarı finalinde Cadbury Engelli Yıldızlar ekibi ile karşılaşacak. Normal sezonda her iki takımın da birer galibiyeti olduğu için karşılaşma 0-0 başlayacak ve 3 galibiyet elde eden ekip finale yükselecek.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla