Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 16:53   #1
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni sezon hazırlıkları

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam 16. Haziran pazartesi günü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir önceki sezon kiralık olarak farklı takımlarda forma giyen ve altyapıda gelecek vaadeden genç oyuncular arasında seçme yapacak.
2007-2008 sezonunda Siyah-beyazlı takımda yer bulamayan 15 genç oyuncu ve altyapı takımlarında forma giyen yaklaşık 10 oyuncunun katılımı ile 1 hafta sürmesi tahmin edilen forma mücadelesinde genç teknik adam beğendiği futbolcuları 2 Temmuz’da başlayacak olan yurt dışı kampı kadrosuna da dahil edecek. Basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleşecek ve genç oyuncuların kariyerleri açısından büyük önem taşıyan bu 1 haftalık çalışmalarda yer alacak oyuncular şunlar
2007 - 2008 sezonu kiralık verilen oyuncular
Emre Özkan - Ankaragücü.
Ergün Aydın - İstanbulspor
Kenan Özer - İstanbulspor
Soner Ergençay - İstanbulspor
Nail Tilbaç - İstanbulspor
Can Erdem - Kocaelispor
Adem Büyük - Altay
Sezer Sezgin - Karşıyaka
Emre İncemollaoğlu - Kartalspor
Can Gümrükçü - Alanyaspor
Rıza Şen - Zeytinburnuspor
Gökhan Çalışır - Zeytinburnuspor
Özgür Özkaya - Zeytinburnuspor
Mustafa Aşan - İnegölspor
Korcan Çelikay - Tepecik Belediyespor
Beşiktaş altyapı takımlarında forma giyen oyuncuylar:
Ekrem Reşmen
Abdullah Eryılmaz
Gökhan Aydaş
Serkan Çelik
Erdem Özkurt
Koray Şanlı
Ethem Yıllmaz
Bülent Uzun
Ali Kuçik
Emir Gökçe

Oyunculara kendilerini göstermek için 1 hafta süre vermek bence yanlış. Bu oyuncuların bazıları kiralık verildikleri kulüplerde kendilerini gösterdiler zaten. Bana kalırsa bu kampa katılan bir çok genç eş-dosta peşkeş çekilecek. Umarım ben yanılırım. İçlerinde çok yetenekli oyuncular var. Bu oyuncular İlhan Cavcav'ın elinde olsa her birini değerlendirirdi.
G.Birliği kadar olamadık. Pilot takım alsak da bu gençleri pilot takımda değirlendirsek olmazmıydı? PAf takımdan gelen gençlere gelecek vaad eden yerliler ve gurbetçiler eklenir, bir de 21 yaş altı 2 tane de yabancı alınır, orta sıralara oynayan bir ekip oluşturuldu. Bizde oyuncularımızı izler, onlar hakkında daha detaylı bilgi sahibi olurduk. Bu oyuncular da saha da yürekleri ile oynarlardı.

Aslında profesyonel yönetici de transfer etsek ne güzel olur. Bizdekiler yetersiz ve yeteneksiz kalıyor çünkü.
shawnodese Ofline