Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 18:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Scolari'nin güveni tam

Scolari'nin güveni tam

İngiltere Premier Lig'de sezonu ikinci sırada kapatan Chelsea'nin yeni teknik direktörü, Portekiz Milli Takımı'nın da çalıştırıcısı Luiz Felipe Scolari, ''Oldukça iyi bir hoca olduğumu düşünüyorum. Bu, çalıştırdığım takımların başarısından da belli oluyor'' dedi.
Scolari, yeni takımı Chelsea'ye ilişkin dün akşam yaptığı açıklamada, yeni kariyeri için kendisine güveninin tam olduğunu belirterek, oldukça iyi bir hoca olduğunu, bunun, çalıştırdığı takımların başarısından da belli olduğunu iddia etti.
''Gittiğim yerlerde iyi ilişkiler kurar, iyi bir atmosfer yaratırım'' diyen Brezilyalı teknik adam, İngilizce bilip bilmediğinin sorulması üzerine de ''İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Fransızca biliyorum. Futbol dili her yerde aynıdır, merak etmeyin anlaşırım'' şeklinde esprili bir yanıt verdi.
Ülkesi Brezilya'ya 2002 Dünya Kupası'nı kazandıran Scolari, Portekiz'i 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda finallere, 2006 Dünya Kupası'nda ise yarı finale taşıdı. Scolari, Brezilya kulüpleri Gremio ve Palmeiras'a da 1990'lı yıllarda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne denk gelen Libertadores Kupası'nı kazandırmıştı.
Tecrübeli çalıştırıcı, yeni görevine 1 Temmuzda başlayacak
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla