Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 18:20   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Drogba sözünü yedi!..

Drogba sözünü yedi!..

Chelsea'nin Fildişi Sahilli yırtıcı golcüsü Didier Drogba'dan şaşırtıcı bir açıklama!
Yenetekli isim yaptığı açıklamada bu yaz Chelsea'den ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Jose Mourinho'nun takımdan ayrılmasından sonra gemileri yakan ve transferi geçtiğimiz sezon boyunca sürekli zemin oluşturan Drogba'nın bu U dönüşü futbol otoritelerini şaşırttı.
2004 yılında Marsilya'dan Chelsea'ye transfer olan ve Londra ekibinde geçirdiği üç sezon içinde gösterdiği performansla zaman zaman fizik kurallarını çiğneyen Drogba için AC Milan ve Iner Milan kulüplerinin Chelsea'nin kapısını çaldığı belirtiliyordu. Özellikle Drogba - Jose Mourinho birlikteliğinin Portekizli çalıştırıcının Inter Milan'ın başına geçmesiyle tekrar eski günlerde olduğu gibi devam edeceği yönünde spekülasyonlar yapılıyordu.
Transfer borsasında adı fazla geçmeye başlayan Drogba konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Chelsea ile 2010 yılına kadar sürecek bir sözleşmem var. Halen daha Chelsea'nin oyuncusuyum. Jose benim arkadaşım, o özlnenen biri fakat tekrar söylemek istiyorum ki 2010 yılına kadar devam edecek olan bir kontratım var" dedi.
Drogba Marsilya ile UEFA Kupası finali, Fildişi Sahili ile Afrika Uluslar Kupası ve Chelsea ile de Devler Ligi finalinde sahadan buruklukla ayrıldığını da söylerken bir sonraki finalde artık kazananlar arasında yer almak istediğini de belirtirken, Chelsea'den daha önce ayrılmayı düşündüğünü net bir şekilde ifade eden yıldız golcünün bu sözleri farklı şekilde yorumlandı...
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla