Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 18:22   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaka Chelsea'ye gitmiyor

Kaka Chelsea'ye gitmiyor

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'dan yapılan bir açıklamada, Kaka'nın takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığı ve Brezilyalı yıldızın kariyerinin sonuna kadar İtalyan ekibinde top koşturacağı belirtildi.
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörlüğe Brezilyalı çalıştırıcı Luiz Felipe Scolari'yi getirmesinin ardından İngiliz ekibine transferi gündeme gelen takımın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın gitmesinin söz konusu olmadığı ve kariyerinin sonuna kadar İtalyan ekibinde kalacağı ifade edildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan AC Milan Kulübü Sportif Direktörü Loenardo, "Brezilyalı bir teknik adamın Brezilyalı bir oyuncusu transfer etmek istemesi çok doğal. Ancak, Kaka'nın transferi imkansız. Çünkü Kaka Milan'da ve kariyerinin sonuna kadar da Milan'da kalacak" dedi.
İngiliz basınında çıkan haberlerde, Chelsea'nin başına geçen Luiz Felipe Scolari'nin Kaka'yı İngiliz ekibine getirmek istediği ve bu konuda Chelsea'li yöneticilerin girişimlerde bulundukları iddia ediliyordu
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla