Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 19:51   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Deco + Ronaldinho = Drogba + Para

Abramovich, Scolari için 120 milyon €'luk bir transfer bütçesi ayırdı. Bu nedenle çiçeği burnunda Chelsea teknik direktörünün gelecek sezonun kadrosunu kurarken para harcama konusunda bir sıkıntısı bulunmuyor. Bunun yanısıra takımdan ayrılmayı kafasına koyan Drogba'yı önemli bir transfer de takas olarak kullanıp önemli bir miktar parayı kasada tutmayı planlıyorlar.

Drogba'ya alternatifler

Maviler, takımdan ayrılması kesin görünen Drogba'nın haleflerini de bulmuş durumda. Chelsea, Fil Dişili golcünün ayrılmasıyla doğacak boşluğu Eto'o veya David Villa'yla doldurmayı düşünüyor.

Buluşmanın tek nedeni Eto'o değil

Chelseali yöneticiler, Eto'o konusunu görüşmek için Katalan meslektaşlarıyla bir görüşme yapmak üzere Barcelona'nın kapısını çalacaklar. Bu görüşmede Eto'o transferi görüşülecek tek konu Kamerunlu'ya Mavi forma giydirmek olmayacak.

Londra kulübü yöneticileri, Barcelona'da forma giyen iki Brezilya doğumlu yıldız Deco ve Ronaldinho'nun transferi içinde İspanyol kulübünün nabzını yoklayacaklar. Söylentilere göre Chelsea, bu iki yıldız için 30 milyon € ve Drogba'yı teklif edecek. Kulislerde dolaşan söylentilere göreyse; Barca zamanında 54 milyon Avro para ödediği iki önemli oyuncusunu 50 - 55 milyon € nakit dışında satmayı düşünmüyor.

Drogba'ya seçenek çok

Eğer Chelsea ve Barca bu büyük takas konusunda anlaşabilirlerse Drogba'yı ilginç bir seçim bekliyor. Şu anda Inter ve Milan'ın kıskacında olan golcü futbolcu, bir de Barca tarafından yakın markaja alınacak. Bu da Fil Dişili oyuncuyu üç devden birini seçmeye itecek.

Drogba Sky Sports'a yaptığı açıklamada geleceği hakkında şunları söylemişti: "2010 yılına kadar Chelsea'yle kontratım var. Bu nedenle şu anda Chelsea'nin oyuncusuyum. Mourinho benim arkadaşım ve onunla birlikteyken çok mutlu oluyorum. Bana göre en iyi teknik direktör odur."

Bakalım Drogba bu üçlüden hangisine imza atacak? Ya da Manchester City'ye yakın olan Ronaldinho ile Inter'e transferi an meselesi olan Deco, Maviler'in formasını giyecekler mi?
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla