Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 02:59   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tavşan İnönü’ye

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, Bobo’nun satılması halinde sponsor firma vasıtası ile kadrosuna katmayı düşündüğü Javier Saviola’nın da, siyah-beyazlıların teklifine sıcak baktığı öğrenildi

BEŞİKTAŞ da transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bobo’nun takımdan ayrılması ihtimaline karşılık forvet arayışlarını sürdüren Karakartal, Real Madrid’den ayrılması söz konusu olan Saviola ile sona çok yaklaştı. Menajerler tarafından teklif edilen 27 yaşındaki Tangocu’nun da siyah-beyazlıların teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Beşiktaş, sponsor firma tarafından kadrosuna katmayı düşündüğü ve futbolseverler tarafından’Küçük Tavşan’ olarak bilinen Saviola’ın Real Madrid’de teknik direktör Bernd Schuster ile yıldızının barışmaması nedeniyle ayrılmayı düşündüğü ve Beşiktaş’a bu nedenle gelmeyi istediği ifade ediliyor.
Saviola’nın, “Beşiktaş’ta oynamaktan mutluluk duyarım” mesajını siyah-beyazlı yöneticilere gönderdiği öğrenilirken, 5 milyon euroluk bonservis bedelinde Real Madrid’in indirim yapması için de menajeri Alfredo Cabrera’nın aracı olabileceği belirtildi. Bir zamanlar Maradona’nın veliaht adaylarından olan Javier Saviola Real Madrid’in formasını giyiyor. 11.12.1981 doğumlu olan 1.69 boyundaki Arjantinli yıldız bu sene ezeli rakip Barcelona’ dan transfer olduğu Real Madrid’te sadece 9 maçta şans bulabildi ve 3 gol kaydetti. Ülkesi River Plate’de futbola başlayan ve “Küçük Tavşan” diye lakap takılan Saviola, sonrasında Barcelona, Monaco, Sevilla ve R. Madrid formaları giydi.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla