Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 08:23   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Neden olmasın?'

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Fatih Tekke konuştu: Bonservisim pahalı, ancak Türkiye'ye dönmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Kulübümle anlaşılsın, ona göre davranırım.
16.6.2008



Mostar Köftecisi’ne gitti
Futbol yaşamını Zenit’te sürdüren ve ismi Beşiktaş ile anılan Fatih Tekke, Türkiye’ye geldi. İstanbul’a iner-inmez ayağının tozuyla arkadaşının sahibi olduğu Mostar Köftecisi’ne uğrayan yıldız oyuncu, muhabirimiz Ahmet Demirtaş’ın sorularını yanıtladı. Söz, Fatih Tekke’de: UEFA Kupası’nı kaldıran bir oyuncu olarak kendimle gurur duyuyorum. Transferimle ilgili net bir durum yok. Beşiktaş’ın beni istediğini duydum. Bonservisim çok yüksek. Kulübümle anlaşılırsa, ona göre davranırım...
‘Milli takımı hak etmiştim’
“Rusya'ya ayak uydurduğumu söyleyebilirim. Bazı yemeklerimi hâlâ Türkiye’den getirtiyorum. Tek sıkıntım Rus mutfağı... Milli takım konusuna gelince. Kadroya alınmadığım için çok üzgünüm. UEFA Kupası’nı kazandığım bir sezonda şampiyonada yer almayı hak ettiğimi düşünüyorum. Ancak milli takıma kırgınlık olmaz. Ay-Yıldızlı ekibimizin başarısıyla gurur duyacağım. Eski kulübüm Trabzonspor’un Gökhan Ünal transferini de son derece yerinde buluyorum.”
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline