Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 08:28   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Arda'yı Maradona'ya benzetti

Click the image to open in full size.
Arda'yı Maradona'ya benzetti
16 Haziran 2008 Pazartesi 09:35
Rıdvan Dilmen, Arda'yı göklere çıkardı. Arda'nın takımı sırtladığını söyleyen Dilmen, bu çocuk Maradona gibi dedi.


İNTERNETHABER
Yaşanan büyük heyecanın hemen ardından karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Arda'nın takımı sırtladığını söyleyerek, "Arda tarihe geçmiştir. Bizi buraya getiren Arda'ya ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
NTV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın 75. dakikasında attığı golle Arda'nın bir kez daha yıldızlaştığını söyledi.
İlk dakikalardan itibaren milli takımın sahada döküldüğünü ikinci yarı ise bambaşka bir takımı izlediğini ifade eden Dilmen, "Arda attığı golle tarihe geçmiştir. Bu çocuk Maradona gibi. Bir karşılaşmanın kaderini değiştirmek ayrı bir takımı sırtlayıp skoru değiştirmek ayrı birşey. Bu çocuk, Maradona gibi takımın takımı sırtlayıp karşılaşmanın kaderini değiştirmiştir. Bizi işte bu çocuğun ruhu buralara getirdi" dedi.
İlk yarı Milliler rezil oynadı
İlker Yasin ise Milli Takımın ilk yarıda çok kötü oynadığını söyleyerek, "Bunun için zafer diyemem. Her defasında bunları yaşıyacakmıyız? Artık bir orta yol bulunması gerekiyor. İkinci yarı ise bambaşka bir takımı izledik. Bu şartlar altında yine de takımı ve Fatih Terim'i kutlamak gerekiyor" dedi.

Arda Çekleri felç etti
NTV'de karşılaşmayı değerlendiren Sergen Yalçın da millilerin son 20 dakika da sahada devleşmesini Terim'e bağladı. Karşılaşma öncesi, maçın kaderini; oyuncu değişikliklerinin belirleyeceğini defalarca söylediğini hatırlatan Yalçın, "Bunu biraz da tersten okuyalım. Çek teknik adam yapabileceği en büyük yanlışı yapmıştır. İki teknik adam bu karşılaşmanın kaderini belirlemiştir. Özellikle Arda, Çekleri felç etmiştir. Ben Avrupa'da top koşturan bu kadar iyi oyuncularınız varken Çekler son 20 dakika nasıl dağılır bunu anlamadım. Bu başarıya Arda kadar Terim'in yaptığı değişiklik imza atmıştır" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla