Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 08:46   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Adım adım finale gidiyoruz

Terim maçtan sonra futbolcularına övgüler dizdi. Volkan'a ise gördüğü kırmızı karttan dolayı tepki gösterdi;
İNTERNETHABER
Mili Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim maçtan sonra futbolcularına övgüler dizdi. Volkan'ın son dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına ise Terim tepki gösterdi.

İşte Terim'in açıklamalarından satır başları;

"İlk yarıda güzel bir performans sergileyemedik. İlk yarıda oynadığımız futbolu oynanmamış sayıyorum. Son bölümlerde iyi oyunuzla çeyrek finale gittik... Önemli olan bunu başarmaktı. Biz başarıya son dakikalarda ulaştık. Çok şükür son 8'e kaldık. Adım adım gidiyoruz. "

ELEŞTİRİLERE GÖSTERGELİ YANIT

"Nihat'ı neden oyundan çıkarmıyorsun Tuncay'ı neden oynatıyorsun diye eleştirildim... Nihat'ı neden oyundan çıkarmıyorum, işte bunun için... Tuncay'ı neden oynatıyorum işte bunun için..."

BU ZAFER TARİHE GEÇER

"Bu zaferimiz tarihe geçecek. İlk yarıda rakibi çözmeye çalıştık.. Ben çocuklarımın alınlarından öpüyorum. Bu oyunla oynadıkları için elenseler sanırım yine herkes onları tebrik ederdi. Biz topu yere indirdiğimizde tehlikeli olan bir takımız. Bunu da gösterdik."

HEP TÜRK USULÜ YAPIYORUZ

"Volkan'ın gördüğü kırmızı kart haklıydı. Hep Türk usulü yapıyoruz. Sinirimizi de sevincimizi de gizli yapamıyoruz, ölçüsünde tutamıyoruz. Ama buna takılmayacağız."
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla