Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 19:08   #2
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş yeni sezona 'Merhaba' dedi


Click the image to open in full size. Beşiktaş'ın diğer takımlarda forma giyen kiralık oyuncuları ile PAF Takımı'nda oynayan futbolcuları 2008-2009 sezonu öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde top başı yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışan siyah-beyazlıların Avusturya kampı öncesi durumları gözden geçirilecek.

Bu arada BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin en alt sahasında yapılan çalışmanın bir bölümü ilginç görüntülere sahne oldu. Antrenman sahasının çevresinde bulunan ineklerin antrenman yapan futbolcuları izlemesi esprilere neden oldu.

Öte yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam basın mensuplarına yaptığı açıklamada transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Hazırlıklar hakkında da konuşan Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: ''Yeni sezon öncesi diğer takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcularımız ile PAF takımda oynayan arkadaşların durumunu görmek açısından böyle bir program yaptık. Bu çalışmalar futbolcuları seçme için yapılan bir antrenman programı değil. Biz yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Şu an yabancı kontenjanımız dolu. İki yerli oyuncu alacağız. Nuri Şahin transferinde ise istediğimiz karşılığı alamadık. Transferlerimizi nokta transfer olarak yapıyoruz. İhtiyacımız olan mevkilere transfer yapıyoruz.''
cha
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla