Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 01:45   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Servet: Annem artık acılarıma alıştı

4 değişik yerinden sorunu olan ama buna rağmen çok başarılı olan Servet, annesinin artık sakatlıkla ilgili hiçbir şey sormadığını söyledi.


Click the image to open in full size.Avrupa Şampiyonası öncesinde yayınlanmaya başlayan reklam çekiminde annesi Suna Çetin'in, "Benim Servetimi konuşanınız yok. Tek başına takım" dediği Servet, gerçekten de tüm sorunlarına karşın, ay-yıldızlı ekibin en başarılı isimlerinden biri oldu. Finallere sakat sakat başlayan ve oynadığı her maçta sorun yaşayan tecrübeli yıldız, şu anda iç yan bağlarında, arka adalesinde, dizinde ve son olarak da dişlerinde sorun olduğunu belirtti. Bu sakatlıkların şu anda etkisi devam edenler olduğunun altını çizen tecrübeli yıldız, "Sezon başından beri 17 sakatlık yaşadım; geçti. Sahaya çıktığımda bir şekilde konsantre olmaya çalışıyorum. Kendimi yüzde 100 maça veriyorum. Dönüşlerde zorlanıyorum; ağrı oluyor. Sakat sakat oynadığım için beni eleştirenler varmış. Ben yüreğimin sesini dinliyorum" dedi.

MUTLULUK ANNESİ OLACAK
Futbolcu annelerinin katıldığı reklam çekimini çok beğendiğini söyleyen Servet, "Annem artık sakatlıklarıma alıştı. Sormuyor bile... Acıların çocuğunun annesi oldu. İnşallah mutluluk annesi olacak" diye konuştu. Servet, Çek kalesine gönderdiği kafa şutunda da dizindeki sorun nedeniyle iyi yükselemediğini belirtti.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla