Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 07:52   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 "Kaybetmekten korkmayın"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçının devre arasında oyuncularını bu sözlerle motive etti Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçının devre arasında oyuncularını bu sözlerle motive etti..
Click the image to open in full size.
Çek Cumhuriyeti'ni devirerek çeyrek finale yükselen Milli Takımımız'ın teknik direktörü Fatih Terim, devre arasında oyuncularında Portekiz maçı sendromu gördüğünü ve kendilerine "Kaybetmekten Korkmayın" dediğini söyledi. Yarı finalde kiminle oynanacağının bir önemi olmadığına değinen Terim, "Yarı finale yükselmiş bir takım artık son 4 takım arasına kalmış demektir. Avrupa'nın en güçlü 4 takımından birisi olmuşsanız kiminle eşleşeceğinizin önemi yoktur. Ama rakibimizin Portekiz olmasını isterim" dedi.

"VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK"
Terim, çeyrek finalde Hırvatistan ile eşleşmelerini ise şöyle değerlendirdi: "Hırvatistan gerek grup, gerekse Avrupa şampiyonası finallerinde iyi bir performans gösterdi. Artık tek maça düştüğümüz serilerde isimlerin, daha önceki alınan neticelerin önemi yok. Birinci dakikasından beri güçlü rakiplerin olduğu bir yerde onlarla karşılaşmamız doğal. Buraya gelirken 'Oynadığı futboldan keyif veren ve alan, kaybetse de kazansa da manşetlere çıkacak bir takım' dedik. Verdiğimiz sözü tuttuğumuz için de mutluyum" ifadelerini kullandı.

"İDAM SEHPALARINI AŞIYORUZ"
Grupta oynadıkları 3 karşılaşmanın ikisinden memnun olduğunu vurgulayan Terim, "Portekiz maçında da kötü oynamamıştık. Fakat skor olarak geri düşünce eleştiri ve saldırılar oluyor. Hakaret edenler de var. Futbolcularımı soyunma odasından 'Allah utandırmasın' diye uğurluyorum. Türk halkı, bizimle üzülüp, bizimle seviniyor. Kaybetseydik muhtemel darağaçları kurulabilirdi. Oyuncularımla, orada asılabilirdik. Biz idam sehpalarını da aşıp geliyoruz. Bize final yakışır. Bu bizi izleyen taraflı tarafsız herkesin ortak görüşü" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla