Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 19:50   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İşte millilerin alacağı prim

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda geçtiğimiz pazar akşamı Çek Cumhuriyeti'ni son 15 dakikada muhteşem bir şekilde deviren yıldız Millerlerimiz'everilecek prim verileceği açıklandı...

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, (A) Grubu'nu 2 galibiyet ve 6 puanla ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finale yükselen (A) Milli Takım oyuncularına 300 biner YTL prim verilecek.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Teknik Direktör Fatih Terim ve takım kaptanı Rüştü Reçber'in biraraya gelerek, Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final oynamaya hak kazanan Milli Takım oyuncularına verilecek prim miktarını görüştüğü ifade edildi.

'AY-YILDIZLI FORMA ALTINDA ÇIKAR GÖZETMİYORLAR'
Prim konusunda kendisinin hiçbir zaman yönlendirmesi olmadığını vurgulayan teknik direktör Fatih Terim'in, takım kaptanı Rüştü Reçber'den, rakamla ilgili takım arkadaşlarını bilgilendirmesini istediği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

''Rüştü Reçber ve takımımızın diğer kaptanları da bu konu üzerinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesinlikle düşünmeyeceklerini, Ay-Yıldızlı forma altında maddi değer gözetmeyeceklerini, takdir edilen rakama saygı duyacaklarını Federasyon yetkililerine iletti.


Bu aşamadan sonra Başkan Hasan Doğan ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, yönetim kurulundan aldıkları yetkiyle milli takım oyuncularını, çeyrek finale kaldıkları için kişi başı 300 bin YTL primle ödüllendirme kararına vardı.''
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla