Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2006, 19:39   #1
Barisozgur
 
Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs down "o" futbolcu Beşiktaş'ı topa tuttu...muş muş....

Tümer Beşiktaş'ı topa tuttu

Olaylı bir şekilde Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tümer Metin, Siyah Beyazlı yönetimi ve taratarları ağır bir dille eleştirdi!
Click the image to open in full size.
Tümer Metin, F.Bahçe dergisine ilginç açıklamalarda bulundu; "Ben bu tepkileri değere çevirecek yaklaşımı Beşiktaş yönetiminden görmedim. Zaten hiçbir zaman Beşiktaş taraftarıyla yıldızımız barışmadı." Fenerbahçe"nin Beşiktaş"tan transfer ettiği Tümer Metin, kulübün resmi dergisinin temmuz sayısına ilginç açıklamalarda bulundu. Milli oyuncu Beşiktaş yönetiminden ve taraftarından 5 yıl süresince yeterli derecede yakınlık görmediğini belirtirken, şöyle konuştu:

"Türk spor basınında gerçekler olduğu kadar ne yazık ki klişeler de söz konusu. İmzayı atmadan bir hafta önce ne televizyon seyrettim, ne gazete okudum. Ama ne kadar kendimi uzaklaştırmak istesem de mümkün olmadı. Fenerbahçe"ye transferim gerçekleşirken bu tip yazılıp çizilecek şeyleri önceden tahmin ediyordum. Zaten bunları göze alarak böyle bir karar verdim.

Yapılacak eleştrilerin tabii ki farkındayım. Sadece şunu söylemek istiyorum, Beşiktaş TV"de benim arabamın plakası iki dakika o televizyonun ekranında kalıyorsa bu bir hedef göstermeyse yarın öbür gün arabama verilecek bir zarar dolayısıyla bana verilebilecek bir zararın altından kimler sorumlu olacak. Bunu soru işareti olarak belirtmek istiyorum.

Futbolcular yani bizler, taraftar gibi düşünemeyiz. Onlar bu tepkilerinde haklı davranıyorlar. Bir oyuncu kaybettiler. Aralarında olmamı istiyorlardı. Fakat beş senelik süre zarfında bu değeri gördüğümü zannetmedim. Eğer tepki anlamında bir şeyler gösteriyorlarsa, bu bana verdikleri değerden kaynaklanan tepkiler olmalı. Ben bu tepkileri değere çevirecek yaklaşımı Beşiktaş yönetiminden görmedim. Zaten hiçbir zaman Beşiktaş taraftarıyla yıldızımız barışmadı. Sevenler de var ama taraftarlar arasında ikiye bölünmüşlük var.

Profesyonelce düşündüm

Hayatımda ilk defa duygularımı bir kenera bırakıp profesyonelce düşündüm. Kararımdan hiç pişmanlık duymadım. Çok büyük bir camiadan, çok büyük bir camiaya geldim. Takımda bütünlük sağlandığında ve 100. yılda adınız şampiyon olarak anılıyorsa bunun keyfi hiç bir şeye değişilmiyor."
Kaynak:internetspor.com
Barisozgur Ofline