Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 05:29   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Koller önerisi

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Koller önerisi
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a Çek Cumhuriyeti'nin 35 yaşında ve 2.02 boyundaki dev forveti önerildi. Siyah beyazlılar net cevap vermedi.


Milli Takım'a gol atmıştı
Fatih Tekke'yi renklerine bağlamaya çalışan ve Real Betis'li Edu ile prensipte anlaşan Beşiktaş'ta, Çek Milli Takımı'nda forma giyen Jan Koller ismi de gündeme geldi. TürkiyeÇek Cum. maçında ay-yıldızlılara gol atan ve uzun boyu ile kafa toplarını toplayan 35 yaşındaki golcünün menajerler aracılığıyla siyah-beyazlı Click the image to open in full size.ekibe önerildiği öğrenildi.

Nürnberg'de forma giydi
Geçtiğimiz sezon Almanya'da küme düşen Nürnberg forması giyen ve kendine kulüp arayan Koller için Beşiktaş yönetimi net bir karşılık vermedi. Yaşı ilerlemiş olduğu için maliyetinin de düşük olması bir avantaj olarak değerlendirilirken, gerek başkan Demirören'in gerek teknik direktör Sağlam'ın bu transfere sıcak bakmadıkları belirtiliyor.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla