Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 05:30   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Ruhumuz yeter!'

'Ruhumuz yeter!'
Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan yeni sezon öncesinde FANATİK'e konuştu, merak edilenleri yanıtladı: "Çarşı bizi asla terketmez. Yine maçlara gelecekler. Tribünümüzle 12 kişi olacağız, maçlara 1-0 önde başlayacağız."
18.6.2008



Serdar Özkan... Evi Florya’ya yakın olduğu için ailesinin Galatasaray’a götürmek istediği, ağlayarak babasını ikna eden, Lucescu’nun, Del Bosque’nin kadrosunda yer verdiği, Ertuğrul Sağlam’ın formayı teslim ettiği Beşiktaş altyapısından yetişen genç yetenek... Yeni sezon öncesinde Alican Esenci’ye konuşan Serdar Özkan; ikinci lig macerasından Çarşı grubuna, yaptığı patlamadan yaşadığı düşüşe, Liverpool maçlarından, hakem hatalarına bilinmeyenleri FANATİK’e açıkladı. Söz, Serdar Özkan’da...
“Ertuğrul Sağlam bana geçen sezonun ilk maçı olan Sheriff maçında forma verdiğinde fazla şaşırmadım. Sezon başı kampına gittiğimizde iyi bir hazırlık maçı oynamıştım. Hocam da, “Böyle olduğun sürece sen oynayacaksın” dedi. Sheriff karşısında oynayacağımı biliyordum. İlk 15 dakika geldi geçti... Bir anda olmadı herşey. Kiralık olarak ikinci ligde oynadım. Sebat’ta oynamak bana çok şey kattı. Futbola bakışımı çok değiştirdi. Büyük takımda sürekli antrenman yapıyorsunuz ancak maç oynamak daha farklı. Daha önce futbolu çalımdan ibaret zannederdim. 32 maç oynadım, güçlendim. Kıymetini anladım bazı şeylerin. Bir genç oyuncu kiralık gönderiliyorsa, sızlanmamalı... Oraya gittiğimde, Beşiktaş’ta oynayacağıma inanarak çalıştım.”
‘Ben robot değilim ki...’
“Sezona iyi başladım ancak daha sonra düşüşe geçtim. Herkes bana bunu soruyor. Daha önce bir sezonda 20-25 maç oynardım. Bu sene 55 maç oynadım. Ben de robot değilim, yorulduğum zamanlar oluyor. Serdar’la sezona iyi başlamıştık, neler yapabileceğimizi biliyorduk. O sakatlandıktan sonra arkamda farklı isimler oynadı ve bu durum beni olumsuz etkiledi. Diğer arkadaşlarım yanlış anlamasın ancak Serdar’ın gözünden, topu nereye atacağını anlıyorum. Birbirimizi tanıyoruz, o nedenle daha iyi anlaşıyoruz.”
‘Luce cebinden harçlık verirdi’
“Ben Lucescu, Del Bosque ve Tigana’yla çalıştım. Ancak yerli hocadan yanayım. Çünkü konuşurken arada kimse yok. Mimikleri, konuşma tarzı, birbirimizi daha rahat anlıyoruz. Lucescu çok babacan bir hocaydı, bana kaç kez cebinden taksi parası verdiğini biliyorum. Del Bosque de böyleydi. Her oyuncunun ısınamadığı hocalar vardır, benim de Tigana... Gençlere ilgi gösterdiği söylenir ancak bunu ben görmedim.”
‘Ayaklarımız bağlandı’
“Liverpool’a karşı İstanbul’da sezonun en mutlu olduğum maçını oynadık. İngiltere’ye gelince. Bazen futbolcuların kötü günleri olur. Birçoğumuzun aynı güne denk geldi belki de. Saha içinde ayaklarımız bağlandı. Sarı kart bile göremedik, insanlar belki de o yüzden kızdılar. İçimize böyle sindirmemeliydik. Liverpool maçı öncesindeki Fenerbahçe derbisi de bizi bozdu.”
‘Rico uyum sorunu yaşadı’
“Ricardinho’nun futbolculuğu tartışılmaz. Ancak bir uyum sorunu yaşadı sanırım. Türkiye’de bazen çok sert ve hızlı oynanıyor futbol ancak Ricardinho yavaştı. Oynamadığı zaman geçmişini düşünerek problem etmiş olabilir. Galatasaray maçında Aydın, ben ve Ricardinho ısınıyorduk. Gol attığımızda Aydın ve ben inanılmaz sevindik ancak Rico pek sevinmedi. Belki de galibiyeti öyle kutluyordu, bilemiyorum.”
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla