Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 05:31   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş günlüğü

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iddialı açıklamalar yaptı.
18.6.2008



Sağlam: Geliyoruz
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iddialı açıklamalar yaptı. Genç çalıştırıcı, “Herkes geçtiğimiz sezondan çok daha iyi bir Beşiktaş izleyecek. Çünkü orta ve ileri alanda istikrar sağladığımızı düşünüyorum. Defansif anlamda da gerekli takviyeleri yaptık. Nuri Şahin’i istiyoruz ancak sadece bizim istememiz yetmiyor. Bekliyoruz” dedi.
Emre Aktaş iddiası
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın, Adanaspor’un genç golcüsü Emre Aktaş’a talip olduğu bildirildi. Yıldız futbolcunun menaceri, geçen sezon attığı gollerle adından söz ettiren Emre hakkında, “Söz verdiğimiz için önce Beşiktaş ile görüşeceğiz. Sivasspor ile Eskişehirspor da Emre’yi kadrosunda görmek istiyor. Bekleyip göreceğiz” diye konuştu.
‘Bobo’ya rekor teklif’
İtalya’nın önde gelen futbol sitelerinden tuttomercatoweb.com’da Dinamo Moskova’nın Bobo için kesenin ağzını açtığı yazıldı. Haberde, “Dinamo Moskova, Bobo’ya yıllık 1 milyon 600 bin Euro, kulübü Beşiktaş’a da 7 milyon Euro önerdi. Ayrıca CSKA Moskova da Bobo’yu yakından takip ediyor ve renklerine bağlamak istiyor” denildi.
Çalışmalar sürüyor
Kara Kartal’da çeşitli takımlarda kiralık oynayan ve PAF takımın yetenekli isimlerinden oluşan 31 kişilik kadro, Ümraniye’de çalışmalarını sürdürüyor. Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, A takımda görev yapacak 4 futbolcu aranıyor. Sağlam’ın özellikle Altay’da başarılı bir sezon geçiren Adem Büyük ile Ergun Aydın’ın üzerinde durduğu öğrenildi.
Sivok 18’i istedi
Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Tomas Sivok, kulübe haber gönderdi ve gelecek sezon 18 numaralı formayı giymek istediğini iletti. Ancak bu numarayı Edouard Cisse’nin taşıması sıkıntı yarattı. Sivok’a, Sparta Prag’da giydiği 6 numara ya da Udinese’de giydiği 66 numaralı formalar önerilecek. Kabul etmezse, Cisse’yle görüşülüp, farklı bir forma taşıması istenecek.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla