Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 08:16   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Dinamo Kiev'in Bobo aşkı!

Ukrayna takımı Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü için 7 milyon Euro teklif yaptı. Siyah beyazlı yönetim ise bu parayı az bularak kabul etmedi


UKRAYNA’nın Dinamo Kiev takımı ısrarla peşinde olduğu Bobo için en son 7 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Önceki gün başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Levent Erdoğan, menajer Sinan Engin ile toplantı yaparak başta Ukrayna’nın D.Kiev takımı olmak üzere, İspanya, Portekiz, Fransa takımlarının bu oyuncu için yapılan teklifleri değerlendirdi. Demirören, Bobo’nun siyah beyazlı takım için önemli bir yıldız olduğuna değinerek "Bobo için birçok takım teklif veriyor. D.Kiev takımı çok ısrarcı fakat önerdiği ücreti kabul etmedik. Çünkü Bobo şu anda sadece Türkiye değil Avrupa’nın önemli golcülerinden biri. Gerekirse satmayabiliriz" dedi.

Siyah beyazlı takımın başarısı için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a tam yetki verdiklerini vurgulayan Yıldırım Demirören, şöyle konuştu: "Beşiktaş’ta teknik patron Ertuğrul Sağlam’dır. Bu nedenle istediği transfer listesindeki tüm oyuncuları bir bir renklerimize bağlıyoruz.

Teklif cazip değil
Siyah beyazlı takımın başarısı ve menfaatleri için hareket ediyoruz. Bobo için önerilen teklif cazip değil. Beşiktaş futbol takımının önemli oyuncusu olan Bobo ile konuşacağız. Kulübün menfaatleri her şeyin üstünde geliyor. Bobo için D.Kiev takımı, yönetimi ve başkanı fiyat arttıracaklarını vurguladılar. Beklemedeyiz."

Menajerlerle konuşuldu
Bobo’nun gitmesi halinde B planlarının hazır olduğunu vurgulayan Demirören konuşmasını şöyle tamamladı: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın daha önceden izleyip takibe aldığı Portekiz, İspanya, İngiliz liginden golcüler var. Bu oyuncuların menajerleri ile her konuda konuştuk. Şu anda asbaşkanımız Levent Erdoğan 2008 Avrupa Şampiyonası’nda oynayan önemli golcüler ile fikir alış verişinde bulundu. Beşiktaş’ta forvet sorunu olmamıştır, olmayacaktır. Taraftarlarımızın yeni sezonda yüzünü güldüreceğiz."
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline