Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 08:17   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Türkiye’den korkmuyoruz!'

Hırvatistan’ın teknik direktörü Slaven Biliç, dev maç öncesi iddialı açıklamalar yaptı.
18 Haziran 2008 09:21
Hırvatlar’ın hocası Biliç dev maç öncesi iddialı konuştu: Cesur ve agresifler. Ancak biz de öne geçip, kazanıyoruz. Yine aynısını yapacağız

Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalde karşılaşacağımız rakibimiz Hırvatistan’ın teknik direktörü Slaven Biliç, kamp yaptıkları Bad Tatzmandorf’da bir basın toplantısı düzenledi ve “Türkiye’den korkmuyoruz” dedi. Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti’ni geriden gelerek mağlup etmesini büyük bir başarı olarak ifade eden Biliç, “Türkiye, Çekler karşısında gücünü gösterdi ve geriden gelerek maçı kazandı. Son iki maçta da geriden gelerek kazanmasını bildiler. Bu çok zor birşey. Özellikle Çek Cumhuriyeti karşısında bunu yapmak çok zor. Bu bizi korkutmuyor. Biz ise grupta yaptığımız 3 maçta hep öne geçen taraf olduk. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Türkiye’nin güçlü olduğu gibi zayıf yanları da var. Bunların farkındayız. Her şeyi kazanmak için yapacağız” ifadelerini kullandı.

Biliç ayrıca Türkiye’nin çok yetenekli ve agresif oyuncularının bulunduğunu dile getirerek, “Türkiye cesur. Hangi sistemle oynadıkları bu konuda çok önemli olmuyor. Hepsi yetenekli ve agresif bir yapıya sahip. Uzaktan vuruşlarda da çok etkililer. Türkiye’nin gruptan çıkması benim için sürpriz olmadı” şeklindeki sözleriyle toplantıyı bitirdi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla