Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 22:48   #1
blackwhite58
 
blackwhite58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Türkiye'nin en iyisi Nihat

Avrupa Şampiyonası Çeyrek Final maçında Cuma günü A Milli takımıza karşı oynayacak olan Hırvatistan Milli Takımının iki önemli oyuncusu Ivica Oliç ile Mladen Petriç, Türkiye maçı öncesi DHA"ya açıklamalarda bulundu.Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçı izlediklerini ifade eden iki oyuncu, Türk Milli Takımı'nın en iyi oyuncusunun Nihat Kahveci olduğunu söyledi.
Takımın önemli hücum oyuncusu İvica Olic, Çek Cumhuriyeti - Türkiye maçını tüm takım olarak televizyondan izlediklerini belirterek, "Çeyrek finaldeki olası rakiplerimizi görmek için tüm takım maçı izledik. Maç 2-0 olduktan sonra rakibimizin artık Çek Cumhuriyeti olduğunu düşünüyorduk. Ancak Türk Milli Takımı çok zor bir olayı gerçekleştirdi. Özellikle Nihat'ın attığı iki gol de tam bir usta işi. Bence takımın en iyi oyuncusu Nihat Kahveci. Ne kadar tehlikeli olduğunu bir kere daha gördük" diye konuştu.
Oliç, Türkiye'nin turu geçme şansı içinse, "İki iyi takmın mücadelesi olacak. Bizim için kolay olmayacağını biliyoruz. Ama ben takım arkadaşlarıma ve takımıma inanıyorum. Grup maçlarındaki iyi performansımızı devam ettireceğimizi düşünüyorum" dedi.
Oliç son olarak, Fatih Terim'in beğendiği bir teknik adam olduğunu ifade ederek, "Çek maçını seyrettiğimizde Terim'in ne kadar hırslı olduğunu ve oyuncularını nasıl motive ettiğini gördük. Gerçekten oyuncuları üzerinde etkisi olduğunu rahatlıkla görebiliyorsunuz. Çek Cumhuriyeti maçında büyük sevinç yaşadı. Tüm takım büyük başarıya imza attı, ama bize karşı bu durumu tekrarlaktmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.



PETRIC : "TÜRKİYE ÇEYREK FİNALE KALARAK GÜCÜNÜ GÖSTERDİ"
Takımın bir diğer hücum oyuncusu Mladen Petric ise Türkiye'nin iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu ve Nihat Kahveci ile Hamit Altıntop'u çok beğendiğini söyledi. Petric şöyle konuştu:
"Bence şanslar eşit. Avrupa Şampiyonası'nda geriden gelip iki maç çevirmek kolay bir durum değil. Türkiye bunu yaparak gücünü gösterdi. Ben genllikle Türk oyuncuları tanıyorum. Özellike Hamit'i Bayern Münich'ten çok iyi tanıyorum. Etkili bir kanat oyuncusu. Tabii Nihat'ın da bu takımın en önemli oyuncuları arasında olduğunu söylemek lazım. Attığı gollerle takımını çeyrek finale taşıdı. Sonuç olarak iki takımın da şanslarının birbirine eşit olduğunu düşünüyorum. Aureilo'nun yokluğu ise Türkiye için sorun olmaz. Çünkü çok iyi oyuncuları var. O boşluğu doldururlar.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
blackwhite58 Ofline   Alıntı ile Cevapla