Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2008, 22:49   #17
Burcu_BJK1903
Banned

Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
pascalll_1984´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben senin gibi tek taraflı düşünmüyorum düşünmemde ben sadece benim gibi düşünenlerede saygı göstermek yerine herkesin düşüncelerine saygı gösteririm

konuşturacaksınzı beni

sizin gibilerd eğilmiydi işçi partisi liderini tvatans ever atatük sevdalısı diyenler değilmiydiniz o köpek 1999 yılında pkk kampında ne işi vardı

ben lafta atatükçü veya lafla vatanseverd eğilim ben gerekirse bu uğurda can alacak kadar vatans everim öyle klawye basında sallamaklada ne atatürkçü nede vatans everlik olunur

sen gene devam et böyle kendini atatürk sevdalısı benide atatürk karsıtı göstermeye ben gene söylüyorum ne düşüncede olursa olsuns aygı gösteririm ama kimse benim değerlerime dil uzatamaz

bir çok ülkede pemgamber efendimize yapılan cirkin olaylarda neden okadar tepkin olmadı olmazda ben inanmıyorum

size göre kişiler iki kişiye ayrılıyor ya dindan ya atatükrçü

inadına diyorum hem dinimi hem atatmı hepinizden cok seviyorum sedece olayları kafamda takıntı yapmıyorum o kişiyide ciddiye almıyorum o acıklamayı yapan köpektir atatürk önderimize dill uzananlar gibi bırakın kendizini herkesten üstün görmeye herkesten daha vatan sever görmeye

o açıklamayı yapan köpekse, benim o köpeğin söylediğini hazmedememem, gündeme getirmem takıntılı olduğumu göstermez...

ya neyse.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline