Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 05:36   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sağlam sıkıntılı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Özkaynak Düzeni Koordinatör ve Teknik Direktörü Mehmet Ekşi ve ekibi tarafından yetiştirilen 37 genç oyuncu arasında seçme yapacak.

Sağlam dün menajer Sinan Engin’e verdiği raporda, "Mehmet Ekşi ve ekibinin bugüne kadar yıldız takımından alıp genç ve PAF takıma kadar çıkardığı tüm yetenekli oyuncuları yeni sezona hazırlıyorum. İnanılmaz bir performanslara sahipler. Aralarında ayrım yapamıyorum. Bu nedenle kamp süresini uzatmak istiyorum. Kiralık olarak Altay’da oynayan Adem, Emre, Sezer, Can Erdem, Kürşat,Gökhan, Özgür, Zafer, Korcan’ın kumaşları mükemmel. A takımda oynayacak düzeydeler. Bu gençlerin hepsi süper. Bırakın A takımı, A Milli Takım’a adaylar" dedi.

Pilot takım kurulmalı

Sağlam, yardımcısı Mutlu Topçu ile Ümraniye Tesisleri’nde sabah ve akşam olmak üzere yaptırdığı iki çalışmada futbolcuların performanslarından memnun kalırken, "Tüm oyuncular yetenekli. Kimseyi bırakmak istemiyorum ama yabancı ve yerli kadromuzda tamamen 24 kişi olması gerekir. Şu anda 37 gençten sadece 5’ini almak istiyorum. Bu konuda oyuncular birbirleri ile inanılmaz rekabete gerdi. Bence Beşiktaş pilot takım kurmalı ve bu gençlerden yararlanmalı. Ya da çok iyi takımlara transferleri gerçekleştirilmeli" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla