Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 07:59   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tarihi Zafer İçin Geri Sayımdayız...

Hırvatistan maçına sadece 1 gün kaldı. Milyonların içi kıpır kıpır. Kazanıp, EURO 2008'de yarı finale çıkmak istiyoruz.. Ve şimdi Fatih hocayı dinliyoruz...
19.6.2008



‘Bu kez farklı olacak’
İsviçre maçının 2. yarısı ile Çek sınavının son anları dışında A Milli Takım’ın EURO 2008’de oynadığı futbol hiç kimseyi tatmin etmezken, teknik direktör Fatih Terim, Hırvatistan karşılaşmasıyla buna bir son vereceklerini söyledi. Terim, “Karşılaşmanın gidişatına göre, erken değişiklikler yapıyoruz.. Ve bazı oyuncularımızın yerleri değişiyor. Düşüncelerimizi özellikle taktiksel anlamda sahaya yansıtamadığımızın farkındayız” ifadesini kullandı.
‘Onların hepsi değerli’
Özeleştiri yapmanın büyük bir erdem olduğuna dikkat çeken Fatih Terim sözlerine şöyle devam etti: “Benim oyuncularım çıkıp açıkça ve mertçe her şeylerini kamuoyu ile paylaşabiliyor. Her futbolcum sadece saha içinde değil, dışarıda da birer değerdir. Onlar ülkelerinin adına savaşıp kazanmayı, milyonları sokağa dökmeyi görev bilmişler. Hepimiz eleştirilere açığız. Ancak bu genç arkadaşlarımızı rencide edecek şeylerden kaçınmalıyız...”
‘Kazanacağız. Çünkü...’
“Şampiyona öncesi ‘kupayı alır’ denilen ülkeler birer birer evine döndü. Biz ise engelleri aşıyoruz, sıkıntılı zamanları atlatabiliyoruz. Eve dönmeye şu an için hiç ama hiç niyetimiz yok. Her maç bizim için bir finaldir. Önümüzde tek maç var. Kazanmak ve yola devam etmek niyetindeyiz. Futbolcularıma sadece şunu söylüyorum; Kazanacağız... Çünkü kazanmak için gerekli olan herşey bizde fazlasıyla mevcut.”
Orhan YILDIRIM
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla