Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 09:33   #53
Explorer
Banned

Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon10

Alıntı:
alpler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tercihlerine saygı duyuyoruz explorer Gerçekten de Burcu azarlamak için mi tercih yapmak zorunda bıraktın Çocuklara sorulduğu gibi anneni mi seviyorsun babanı mı ? İkisinden de vazgeçmek olmaz ama sevgiliyi tercih ederim.Dost,eğer gerçek dostsa zaten anlayış gösterir...Yarın bir gün sevgili eğer terk ederse gidecek bir dostun var demektir.Dostunu tercih edersen sevgili bulma ihitmali çok zayıf

hele birde yeni sevgiline geçmişte böyle bir tercih yaptığını söylersen birdaha bulma ihtimalin yok denecek kadar az...

olayı tersine çevirelim..bir sevgiliniz var...ona değer veriyorsunuz,birliktesiniz...ve bir dostu için sizi terketti...ne düşünürdünüz?..

bu tip olaylar başına gelen herkes istisnasız sevgilinin karaktersiz,kişiliği oturmamış biri olduğunu söyler durur......farkındayım soruda cazip gelen taraf dost seçilmesi...daha insancıl duruyor..zaten aksini söyleyenide Burcu azarlıyor...

he bir dostunuzu sevgili için bıraktığınızdada dostunuz için bir kız/erkek yüzünden dostluğunu yok saymış bir karaktersiz olarak nitelendirilirsiniz ama o başka..çünkü ben böyle düşünüyorum onu burada tezimi destekleyecek bir koz olarak kullanamam...karşı atağa geçmeyin bu kozu önce ben kullandım siz kazana düştünüz