Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 11:11   #1
blackwhite58
 
blackwhite58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ta Bobo sıkıntısı!

Transfer yapabilmek için Bobo’nun satılmasını bekleyen Beşiktaş, Brezilyalı oyuncunun ayak diretmesinden dolayı bir türlü istediklerini gerçekleştiremiyor. Golcü, siyah-beyazlıların göndermeyi düşündüğü kulüplere gitmek istemiyor, Bobo’nun istediği Fransız kulüpleri de Beşiktaş’ın talep ettiği bonservis bedeline ulaşamıyor.

Brezilyalı futbolcu için kulübe gelen teklifler arasında en yüksek miktarı Rus ve Ukrayna kulüplerinin verdiği, Beşiktaş’ın da bu nedenle tercihini onlardan yana kullandığı belirtildi. Ancak yönetiminin bu düşüncesinin aksine Bobo’nun düşük bonservis teklif eden Fransız kulüplerini istemesinin, yönetimle bu oyuncu arasında kriz yarattığı öğrenildi.


Brezilyalı futbolcu, kariyerini daha iyi seviyelere getirmek için Fransız kulüplerini tercih ederken, Beşiktaş Yönetimi ise kasasını dolduracak öneriler sıcak baktığı vurgulandı. Aylardır satışı gerçekleşmeyen Brezilyalı golcünün menajerleriyle, Beşiktaşlı idareciler arasında yaşanan görüşme trafiğinden bir türlü sonuç çıkmaması, bu oyuncunun satışını zora soktuğu öğrenildi.
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin buna rağmen Bobo’nun gidebileceği düşüncesiyle bazı yabancı forvetlerle temasa geçtiği vurgulandı.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
blackwhite58 Ofline   Alıntı ile Cevapla