Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 13:23   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın istediği bonservis

Beşiktaş bugüne kadar Türkiye'de görülmemiş bir bonservis istedi. Bakın kime?


Beşiktaş yıldız oyuncusu Eda Erdem için Türkiye’de görülmemiş bir borservis bedeli istedi.
Başta Fenerbahçe olmak üzere Eczacıbaşı Zentiva ve Vakıfbank Güneş Sigorta kulüplerinin bu oyuncuyu renklerine bağlamak için yarışa girdiği Eda’nın bonservis bedeli 800 bin YTL olarak açıklandı.
Beşiktaş Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Bülent Deriş, "Sözleşmesi süren oyuncumuzu isteyen kulüp 800 bin YTL getirirse bonservisini veririz" dedi.

Eda İspanya’da yalnızlık çekmez

Bonservis bedeli ile Avrupa’nın ünlü voleybol yıldızlarını bile geride bırakan Eda’ya bir teklif de Neslihan Demir Darnel’in takımı Spar Tenerife Marichal’dan geldi. İspanyol kulübünde görevli olan Neslihan’ın eşi Orkun Darnel, Tenerife’nin, Eda’yı almak için çok ciddi teklifte bulunduğunu belirterek, "Kulüp başkanımız Jose Francisco Cabrera Acosta, Japonya’daki Dünya Şampiyonası’ndan bu yana Eda’yı izlediğini bize söyleyerek, bu oyuncuya Tenerife formasını giydirmeyi istiyor.

Başkanımız yeni sezonda Neslihan ile birlikte Eda’lı kadronun çok güçlü olacağını söylerken, bizim burada olmamızdan ötürü Eda’nın İspanya’da yalnızlık çekmeyeceğine de işaret etti. Ve bu transferin gerçekleşmesi için bizden yardım istedi" diye konuştu.
jaSmin Ofline