Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 13:43   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Terim'in Hırvatistan maçı 11'i




Click the image to open in full size. Milli Takım, 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında yarın Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Maç için Terim'in kafasındaki muhtemel 11 büyük ölçüde netleştiA Milli Takımımız, 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında yarın Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Roberto Rosetti yönetecek. Rosetti'nin yardımcılıklarını vatandaşları Alessandro Griselli ve Paolo Calcagno yapacak.

A Millilerimiz, 2008 Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda İsviçre'yi 2-1, Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenip, Portekiz'e ise 2-0 yenilerek 6 puanla ikinci olarak çeyrek finale çıkmıştı. Hırvatistan ise B Grubu'nda Avusturya'yı 1-0, Almanya'yı 2-1 ve Polonya'yı 1-0 mağlup ederek 9 puanla birinci olarak çeyrek finale yükselmişti.

A MİLLİ TAKIMIMIZIN KADROSUNDA ŞU OYUNCULAR BULUNUYOR;

Rüştü Reçber, Tolga Zengin, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Servet Çetin, Hakan Balta, Uğur Boral, Mehmet Topal, Tümer Metin, Hamit Altıntop, Ayhan Akman, Arda Turan, Tuncay Şanlı, Kazım Kazım, Gökdeniz Karadeniz, Nihat Kahveci, Semih Şentürk, Mevlüt Erdinç.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Fatih Terim, kart cezalısı Volkan'ın yerine Rüştü, Aurelio'nun yerine Ayhan'ı oynatmayı planlıyor. Terim, son anda Hamit'i orta alana kaydırıp, Mehmet Topal ile ikili yapıp, Sabri'yi sağ beke alabilir. Bu durumda Ayhan yine yedek kalacak. Sakatlanan Emre Güngör'ün yerine ise Emre Aşık'ın forma giymesi yüksek ihtimal..
Muhtemel 11 şöyle:

Rüştü, Hamit, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Ayhan (Sabri), Semih, Nihat

HIRVATİSTAN MİLLİ TAKIMI'NIN KADROSUNDA ŞU OYUNCULAR BULUNUYOR;

Mario Galinovic, Stipe Pletikosa, Vedran Runje, Vedran Corluka, Dario Knezevic, Robert Kovac, Dario Simic, Josip Simunic, Hrvoje Vejic, Niko Kovac, Niko Kranjcar, Danijel Pranjic, Ivan Rakitic, Darijo Srna, Ognjen Vukojevic, Nikola Pokrivac, Luka Modric, Jerko Leko, Igor Budan, Nikola Kalinic, Ivan Klasnic, Ivica Olic, Mladen Petric.

A MİLLİLERİN 451. SINAVI

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile yarın oynayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçıyla birlikte 451. karşılaşmasına çıkacak.

A Millilerimiz, 85 yıllık tarihinde, 235'ü resmi, 215'i özel olmak üzere geride kalan toplam 450 maçta 157 galibiyet, 107 beraberlik alırken, 186 kez de rakiplerine yenildi. Ay yıldızlı ekibimiz bu maçlarda toplam 577 gol atarken, kalesinde 694 gol gördü.

HIRVATİSTAN İLE 4. RANDEVU

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile tarihindeki 4. maçına çıkacak.

Ay yıldızlı ekibimiz, Hırvatistan ile daha önce oynanan 3 karşılaşmanın 2'sinde berabere kalırken, 1 karşılaşmada ise rakibine mağlup oldu. Millilerimiz attığı 3 gole karşılık, kalesinde 4 gol gördü.

FATİH TERİM 75. MİLLİ SINAVINDA

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ile yarın yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçıyla birlikte 75. milli sınavını verecek. A Milli Futbol Takımı'nın başında ilk maçına 11 Nisan 1990 tarihinde Kopenhag'da Danimarka'ya karşı 1-0 yitirilen özel maçta çıkan Fatih Terim, daha sonra 1993-1996 yılları arasında görev yaptığı milli takımı, 17 Ağustos 2005'de Sofya'da Bulgaristan ile yapılan özel karşılaşmadan bu yana çalıştırmaya devam ediyor. Ay-yıldızlılar, (A) Milli Futbol Takımı'nın başında en çok maça çıkan teknik adam unvanını elinde bulunduran Fatih Terim yönetiminde yaptığı toplam 74 maçta, 35 galibiyet, 21 beraberlik, 18 yenilgi alırken, 109 gol atıp, kalesinde 83 gol gördü.

FATİH TERİM'İN İKİNCİ DÖNEMİ

Türk Milli Futbol Takımı, Fatih Terim'in ikinci döneminde yaptığı 20'si resmi, 20'si de özel toplam 40 maçtan 18'ini kazandı, 13'ünde berabere kaldı, 9'unu ise yitirdi.
Milliyet
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla