Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 08:44   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Slaven Bilic: Çok zor maç olacak

Slaven Bilic: Çok zor maç olacak
Click the image to open in full size.

Biliç: “Rakibimizin buraya kadar gelmesi şans değil."
20.6.2008



Türkiye´nin gücünü bildiğini belirten genç teknik adam: “Rakibimizin buraya kadar gelmesi şans değil. Son düdüğe kadar oyunu bırakmayacağız”

‘Herkes eşit güçte’

Çeyrek finaldeki rakibimiz Hırvatistan’ın teknik direktörü Slaven Bilic, Türkiye maçının çok zor olacağını söyledi. Bilic, basın toplantısında şunları söyledi: “Çeyrek finale kadar gelmiş takımlar arasında favori olmaz. Çeyrek finale çıkan 8 takım var. Sekizi de eşit güçtedir. Türkiye’nin geriden gelip karşılaşmaları kazanması bence büyük başarı. Ama bu başarı bir zafiyeti de gösteriyor. Kimse yenik duruma düşmek istemez. Biz rakibimize karşı son düdüğe kadar oyunu asla bırakmayacağız.”

‘Biz yetenekliyiz’
“Oyuncularımın performansından memnunum. Artık gruptan çıkma baskısı söz konusu değil. Maçın sonucu ne olursa olsun, futbolcularımın iyi olduğunu düşüneceğim. Türkiye karşısında yüzde 73’lük şansın bize verilmesinin nedeni, yıldızlarımızın diğer ülkelere göre halkla daha iç içe olması. Hepsinden önemlisi yetenekliyiz. Türkiye’nin buraya gelmesini şans olarak değerlendirmedim. Müziği çok seviyorum. Ancak bizim Heavy Metalci olduğumuz söyleniyor. Biz bol enerjili müzik yapıyoruz.”
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla