Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2008, 17:14   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Şimdi sıra bende"

Ay yıldızlı ekibimizin yıldızlarından Tuncay Şanlı'dan iddialı açıklamalar...
Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Türk Milli Takımı'nın en büyük kozu olarak görülen ancak grupta oynanan 3 maçta da bekleneni veremeyen Tuncay Şanlı, hocası Fatih Terim'e 'patlama' sözü verdi.

Sabah gazetesindeki habere göre; futbol hayatını İngiltere'nin Middlesbrough takımında sürdüren Tuncay, basın toplantısında kendisi hakkında "Keşke takımımda Tuncay gibi 3-4 tane daha futbolcu olsa" diyen Terim'e teşükkür ederek, "Kamuoyu önünde hakkımda söylediklerin beni çok mutlu etti. Söz veriyorum, Hırvatistan maçında kendimi toparlayacağım. Şimdi benim sıram. Nihat'tan sonra patlama sırası bende. Kalitemi sahada göstereceğim" şeklinde söz verdi.

TURNUVA BENİM İÇİN YENİ BAŞLIYOR

Hırvatistan'ı yenerek yarı final kapısını açacaklarına inandığını söyleyen lejyoner oyuncunun, "Hırvatistan maçını kendi adıma başlangıç olarak görüyorum. Hedefim gol atıp galibiyette pay sahibi olmak. Güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Bizim için asıl başarı gruptan çıkmak değil finale kadar yürümek hatta kupayı almaktır" dediği belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla