Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008, 11:52   #1
mypatxah
alayına gider
 
mypatxah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Oliç bombası

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız, bir yandan Bobo’yu satmanın yollarını ararken diğer yandan da Brezilyalı forvetin yerini dolduracak bir isim arayışına girdi. Kara Kartalımızın transfer gündemindeki isim ise Bundesliga ekiplerinden Hamburg’un Hırvat golcüsü Ivıca Oliç.
Bu sezon Bundesliga’da oynadığı 32 maçta 14 gole imza atan Oliç, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da 2 gol kaydetti. 29 yaşındaki İvica Oliç’in 8 milyon euroluk maliyeti ise Bobo’nun satışından elde edilecek gelir ile karşılanacak. Yönetimimiz, Brezilyalı golcüyü 8 ila 10 milyon arası bir bonservis bedeli ile satmayı planlıyor.
Bu arada Beşiktaşımız, altyapıda görev yapan Necdet Ergün’ü işbirliğine gitme kararı aldığı TFF 3. Lig takımlarından Yalovaspor’a teknik direktör olarak gönderdi. Kulübümüzün Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın da görüşü doğrultusunda Ergün’ün yanı sıra altyapıda oynayan dört futbolcuyu da Yalovaspor’a vereceği belirtildi. Söz konusu futbolcularla gerekli anlaşmalara varıldığı, önümüzdeki birkaç gün içinde imza töreni düzenleneceği ifade idildi.
Kaynak: Akşam

Click the image to open in full size.
__________________

Click the image to open in full size.
mypatxah Ofline   Alıntı ile Cevapla