Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 03:50   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirören-Kızıl barıştı

Türkiye-Hırvatistan Milli maçındaki müthiş heyecan Beşiktaş Başkanı Yıldırım demirören ile Futbol Federasyonu Asbaşkanı Levent kızıl arasındaki buzları eritti

Click the image to open in full size.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da Hırvatistan Milli maçında protokol tribününde önlü arkalı oturan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Futbol Federasyonu Asbaşkanı Levent arasındaki küslük 120+2'de gelen golle sona erdi. Gol sonrası birbirine sarılan demirören ve kızıl yaklaşık 1.5 yıldan bu yana süren küskünlüklerine de son vermiş oldular.
Bir dönem Bursaspor başkanılığı yapan Levent Kızıl geçtiğimiz yıl Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın ışıklandırması sırasında Aziz Yıldırım'a "Hem Haluk Ulusoy Federasyonu'nu hem de Beşiktaş'ı bitereceğim" dediği iddia edilmişti. Demirören açık mikrofonun azizliğine uğradığı belirtilen kızıl'la o günden bu yana konuşmuyordu. Demirören ve Kızıl'ın barışmasına çok sevindiğini belirten Futbol Federasyonu başkanı Levent Kızıl, "Futbol dünyamızın iki seçkin insanın yeniden barışması beni çok memnun etti" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla