Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 11:09   #4
blackpower
Banned
 
blackpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkan, Klasnic'i reddetti

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaşımızın kapısını menajerler aşındırırken, Hırvatistan’ın golcüsü Ivan Klasnic yeniden gündeme geldi. A Milli Takımımız’ın Hırvatistan ile oynadığı maç için Viyana’ya giden Beşiktaşımızın Başkanı Yıldırım Demirören, burada menajerlerle bir görüşme yaptı. Hilton Oteli’ndeki görüşmelerde bonservisi elinde olan Klasnic, Demirören’e önerildi.


Dinamo Kiev ile görüşen Bobo’nun takımdan her an ayrılabilme ihtimaline karşılık alternatif arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yöneticilerle görüşen menajer Anıl Çil, "Şu anda Avrupa’da birçok golcü boşta. Klasnic’in bonservisi elinde. Werder Bremen’den ayrılmak istiyor. Beşiktaş’a transferi gerçekleşirse, siyah beyazlılar mükemmel bir golcüye kavuşur" dedi.

Klasnic: Rüya görüyorum sandım

Demirören ise Çil’e teşekkür ederek, "Klasnic çok önemli bir oyuncu. Fakat takımımızı tamamen Ertuğrul Sağlam oluşturuyor. Sinan Engin’in de konuyla ilgili bilgileri var. Teknik direktörümüzün İspanya ve Almanya’da bazı golcülerle temasta olduğunu biliyorum. İstediği oyuncuyu tercih ettiğinde gerekli çalışmalara başlayacağız. Klasnic’e kapımız şu an için kapalı" diye konuştu.

Öte yandan milli maçta Hırvatistan’ın golünü kaydeden Ivan Klasnic, karşılaşmayla ilgili, "Topu kalemizde gördüğümde rüya görüyorum sandım. Maçta iyi oynayan taraf bizdik ama şans Türklerden yana idi. Yukarlarda birileri bizim yarı finale çıkmamızı istemedi" dedi.



Kaynak: Hürriyet karakartal.com dan alıntıdır..


Eğer bu haber doğruysa bu oyuncuya kapıların açık olması lazım tamam adam annesini bobreğiyle oynuyor ama adam milli takımda üstelik 2 tane de goll attı düşünsenize arkadaşlar durumu kötü olan bi oyuncuyu milli takıma alırlar mı üstelik önemli bi şampiyonada.. Adam patlama yapmaya yer arıyor bizde o patlamayı yapabilir bizim işimizede yarar ..
__________________
Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ..

Konu blackpower tarafından (22-06-2008 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir..
blackpower Ofline