Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 16:03   #6
volkan-saygın

volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gerek üye olduğum forumlarda gerekse sohbetlerde hep söyledim ; Yetersiz bir hocamız , sıradan futbolculardan oluşan bir kadromuz ve rezil bir yönetimimiz var.
Yönetim hakkında herkes benimle aynı görüşte olmasına rağmen kadro ve hoca konusunda söylediklerim bazı arkadaşları hep kızdırdı. Ama kombinelerin satılmaması da aslında benim haklı olduğumu , "iyi kadromuz var şampiyonda olurduk ama hakemler engelledi" sözlerinin , kendimizi aldatmak ve teselli bulmaktan başka birşey olmadığını ispatlıyor.
Taraftar , bu kadro ve hocayla bu senede bir başarı elde edemeyeceğimizi gayet iyi biliyor , o yüzden de kombinelere itibar etmiyor.
Aslında futbol çok basit bir oyun, bu oyunun değişmeyen bir numaralı kuralıda şu :
BÜYÜK TAKIM BÜYÜK FUTBOLCULARLA OLUR.
Bu gerçeği Demirören ve Ertuğrul Sağlşam bir türlü göremedikleri için bu yılda sıradan, anadolu takımlarını bile korkutmayacak bir kadroyla başarı bekleme hayalciliklerini sürdürüyorlar.
Bu yıl benim için çok stressiz geçecek , çünkü en baştan şampiyon olamayacağımızı biliyorum , o yüzden de hiç heyecan yapmayacağım