Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 20:06   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Milli Takım zafere inanıyor

Milliler Almanya maçı hazırlıklarına başladı. İdmanda mikrofon cesur yüreklere uzandı. Hepsi inançlı... Galibiyet için ter dökecekler...
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde Almanya ile karşılaşacak olan (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
FUTBOLCULAR KUPAYI KALDIRMAK İSTİYOR Click the image to open in full size.
Milli Takım Almanya maçına kilitlendi. Terim'in aslanları bütün azimleriyle çalışıyor. Milli idmandan görüntüler için TIKLAYINIZ..!


Viyana'daki Franz Horr Stadı'nda yapılan antrenman öncesinde, futbolcular basına verdiği demeçlerde, en büyük özlemlerinin final oynayıp kupayı kaldırmak olduğunu söylediler.

RÜŞTÜ: EŞİM SEMİH'İ ALNINDAN ÖPMEMİ İSTEDİ

Futbolculardan Rüştü, Hırvatistan galibiyeti sonrası eşinin kendisinden Semih'i alnından öpmesini istediğini, kendisinin de bu isteği yerine getirdiğini söyledi. Rüştü, bütün otoritelerin Almanya'yı favori olarak gösterdiğini, ancak Türkiye'nin mücadeleci gücünün unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

EMRE AŞIK'IN AİLE ÖZLEMİ

Emre Aşık ise sahada bulunan 11 kişinin her takım için tehlike oluşturacağını ve şampiyonada artık herkesin Türkiye'nin gücünü benimsediğini ifade ederek, ''En çok ailemi ve sözlümü özledim. Onlara kupayla gitmek istiyorum'' dedi.

GÖKHAN ZAN: FİNALE 11 KİŞİ KALACAĞIZ

Gökhan Zan da takımda yaşanan sakatlıklardan yakınarak, ''Sanırım final maçında 11 kişi kalacağız. Ama bu bizi hedefimizden saptıramaz'' diye konuştu.

ARDA HERKESİ KUTLADI

Arda ise yaşanan başarının bütün ülkeye büyük sevinç ve moral kaynağı olduğunu vurgulayarak, ''Bu başarıda emeği geçen herkesi Haluk Ulusoy da dahil olmak üzere kutluyorum'' dedi.

SEMİH PENALTI ÖNCESİ DUA ETTİ

Semih, Hırvatistan maçında attığı penaltıdan önce dua ettiğini ve kendisine bir köşe belirleyerek atışını kullandığını söyledi. Semih, en çok özlediği kişinin çocuğu olduğunu vurguladı.

HAMİT: ALMANYA MAÇI BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL

Hamit Altıntop da Almanya maçının kendisi için çok özel bir maç olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

''Ben Almanya'da doğdum, büyüdüm, orada okudum. Her şeyi orada öğrendim. Bu yüzden bu maçın önemi benim için farklı. Şansımızı yüzde 50 görüyorum. Ancak kendi futbolumuzu oynayıp, kendi kalitemizi ortaya koyarsak, kolektif futbol anlayışını sahaya yansıtırsak kazanabiliriz.''

TERİM MAÇA HAZIRLIYOR

Öte yandan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ilk yarım saati basına açık olarak yapılan antrenmanda, futbolculara yarı sahada çift kale maç yaptırarak Almanya maçının taktiği üzerinde durdu.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Tümer ve Emre Belözoğlu takımdan ayrı olarak kondisyoner gözetiminde koşu yaptı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla