Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2008, 20:33   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 "Türkler'in ne yapacağı belli olmuyor"

Almanya Milli Takımı Menajeri Bierhoff, yarı final öncesi temkinli konuştu!


Almanya Milli Futbol Takımı Menajeri Oliver Bierhoff, takımının şimdiden finalde neler yapabileceğinin düşünülmemesi ve öncelikle Türkiye maçına konsantre olunması gerektiğini söyledi.
Bierhoff, Alman milli takımının İsviçre'deki kampı Tenero'da düzenlenen basın toplantısında, Türkiye maçının bir yarı final karşılaşması olması nedeniyle kendileri için çok önemli olduğunu ve bu karşılaşmanın zorlu olacağını belirterek, ''Viyana'da finalde neler yapabileceğimizi şimdiden düşünenleri frenlemek isterim. Türkler bu turnuvada neler yapabileceklerini gösterdiler'' şeklinde konuştu.
Türk milli takımının ne yapacağının hiçbir zaman belli olmadığına dikkati çeken Bierhoff, maçlarda sadece teknik yeteneğin önemli olmadığının görüldüğünü, çabanın, koşmanın ve tutkunun da önemli olduğunu, bu nedenle şimdiden final hakkında konuşulmasını yanlış bulduğunu kaydetti.
Almanya'da maç sonrasında olayların meydana gelmesini bekleyip beklemediğinin sorulması üzerine de Bierhoff, Almanya'da yaşayan çok sayıda Türkün olmasına rağmen, sonuç ne olursa olsun ortamın barışçı kalacağı konusunda şüphe duymadığını söyledi.
-''TERİM'İ TANIYORUM''-
Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i de Milano'da oynadığı dönemden tanıdığını hatırlatan Bierhoff, Terim'in, başında bulunduğu takımı çok iyi bir şekilde motive etmesini bildiğini kaydetti.
Bierhoff, ''Terim'i siz kendiniz nasıl yaşadınız'' şeklindeki bir soruya karşılık da kendisiyle çalışmanın kolay olmadığını, istediği her şeyin tam olarak uygulanmasını isteyen bir insan olduğunu, ancak kendine özgü inatçı tutumuna rağmen takımı çok iyi motive, oyuncuları da çok iyi şekilde teşvik ettiğini belirtti.
Türkiye'yi yenmek için nasıl oynamaları gerektiği şeklindeki bir soruya karşılık da Bierhoff, her rakibe karşı olduğu gibi son dakikaya kadar mücadele etmeleri gerektiğini ifade ederek, Türklerin maçları nasıl son dakikalarda lehlerine çevirdiklerinin görüldüğünü, bu nedenle her şeye rağmen çok çekişmeli bir maç olacağını kaydetti.
Bierhoff, ''Türkiye'ye karşı kaybederseniz, nasıl bir tepki bekliyorsunuz'' şeklinde bir soru üzerine de ''Bu soruyu siz cevaplandırın. Havayı siz yaratıyorsunuz'' diye yanıt verdi.
-PHİLİPP LAHM: MAÇA ASILACAĞIZ''-
Alman milli takım oyuncularından Philipp Lahm da finale ulaşmak için tüm oyuncuların yoğun bir şekilde çaba harcayacaklarını belirterek, Türklerin, eksik oyuncularına rağmen tüm kadrosuyla iyi oyunculara sahip olduğunu, bu nedenle kendilerini küçümsemeyerek maça asılacaklarını söyledi.
Lahm, Bayern München'de takım arkadaşı olan Hamit Altıntop ile haberleşip haberleşmediğinin sorulması üzerine de kendisiyle hiç haberleşmediğini ifade ederek, Hamit'in Türk milli takımının en iyisi, maç boyunca da sık sık topa sahip olabilen bir oyuncu olduğunu anlattı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla