Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2006, 08:26   #1
eagle_1903_
 
eagle_1903_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
mutlu son bobo beşiktaş 'ta

Bobo Beşiktaş'ta

Beşiktaş, ’a Corinthians’la yapılan pazarlıklar sonucu Bobo'yu renklerine bağladı.

Click the image to open in full size.
-BEŞİKTAŞ'TAN BOBO ACIKLAMASI-
Teknik direktör Tigana'nın takımda tutulması için bonservisiyle birlikte alınmasını istediği Brezilyalı futbolcu için kulübü Corinthians'la masaya oturan siyah beyazlılar, sonunda muradına erdi. Avrupa'dan birçok kulübün peşinde koştuğu Bobo için kesenin ağzını açan siyah beyazlılar, yapılan pazarlıklar sonunda Corinthians'a 2 milyon Euro vererek bonservisi aldı.

Beşiktaş'tan 'Bobo' açıklaması
Beşiktaş, Bobo'nnun transferiyle ilgili İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklama gönderdi.
Click the image to open in full size.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Bobo'nun transferi için kulübü SC Corinthians Paulista ile anlaşmaya varıldığını ve futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi.

Bobo lakabıyla bilinen Deivson Rogerio Da Silva, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazı şöyle:

"Şirketimiz, SC Corinthians Paulista'nın futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva (BOBO) ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında kulübüne bonservis bedeli olarak 2.000.000 Euro futbolcuya ise yıllık 600.000 USD ödenecektir."
__________________
ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi,
SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi..
eagle_1903_ Ofline