Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 08:05   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Holosko fenomen olmak istiyor

Click the image to open in full size.Holosko fenomen olmak istiyor

Beşiktaşımızın geçtiğimiz sezonun devre arasında renklerine bağladığı Filip Holosko, siyah-beyazlı camiamızın unutulmaz isimleri arasına girmek istediğini söyledi. Türkiye'de gelebileceği en iyi noktaya geldiğini ve çok mutlu olduğunu belirten Slovak yıldızımız, "Beşiktaş beni istediği sürece bu özel formayı taşımaktan büyük gurur duyacağım" dedi ve şöyle devam etti:
GOL, ASİST, MÜCADELE
"Şu anda beklentileri gerçekleşmiş bir insanın mutluluk ve huzurunu yaşıyorum. Saha içinde tek isteğim takımımın kazanması. Bu uğurda elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Bu bazen gol, bazen asist, bazen gol ve asist, bazen de sadece mücadele şeklinde sonuçlanabiliyor. Ama şuna inansınlar, sahada olduğum süre içerisinde her şeyimi Beşiktaş için harcıyorum."
FENOMEN OLMALIYIM
Beşiktaşımızdaki en büyük hedeflerinden birinin fenomen haline gelmek olduğunu belirten Holosko, "Bugün itibariyle Beşiktaş'ta olmaktan son derece mutluyum. Adımı, bu büyük kulübün tarihine yazdırmak istiyorum. İlerleyen yıllarda şu an dünya futbolunu en iyilerinin olduğu İngiltere veya İspanya ligindeki üst düzey takımlarından birinde oynamak isterim" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla