Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 10:41   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 eskiye dönüş!!!

Eskiye dönüş!

Yaptığı transferlerle savunma ve kanatlarını güçlendiren Beşiktaş, orta sahayı güçlendirmek için eski oyuncusunu geri çağırıyor.




Yeni transferlerle bu sorunu aşmayı planlayan siyah-beyazlılar, ekstra önlem olarak Fahri Tatan’ı da takıma davet etti.

Geçen sezon yedek kaldığı gerekçesiyle ayrılmak isteyen ve Çaykur Rizespor’a kiralanan tecrübeli oyuncunun, takımla birlikte Avusturya kampına katılacağı öğrenildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, orta sahanın ortasında sadece Delgado’nun olması nedeniyle önümüzdeki sezon için Fahri’yi de kamp kadrosuna alarak bu eksikliği bir nebze olsun hafifletmek istediği öğrenildi.

Genel Menajer Sinan Engin’in, orta sahayı güçlendirmek için başta Uğur İnceman olmak üzere Nuri Şahin, Mehmet Topuz ve Gökhan İnler ile temaslarını halen sürdürdüğü vurgulandı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Tello ve Serdar Özkan’ı da önümüzdeki sezon için orta sahanın ortasında oynatmayı planladığı belirtildi.

Sağlam’ın, sol kanatta İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Seriç, Tello ve Aydın, sağ kanatta ise Ali Tandoğan, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Holosko gibi bol alternatifli kadronun aynısını orta sahada da kurmak istediği vurgulandı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla