Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 13:07   #28
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Burcu_BJK1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SON DAKİKA...!

Yeni bir gelişme ile yayınımıza ara veriyoruz.. Sabah saatlerinde tarafınıza ulaştırdığımız ünlü çapkın Blackeagle ile ilgili haberimize, bir basın toplantısı ile yanıt geldi... Eagle yaptığı açıklama Lopez ile sadece dost olduklarını, mekandan kaçmadığını ve Marc ile aralarında bulunan bir problemi çözmek için buluştuklarını söyledi...

basın toplantısının ardından aracına binip uzaklaşırken hemen arkasındaki arabanın içinde Lopez in olduğunu fark eden basın, taze aşıkların peşine düştü... çiftin, ünlü bir restauran ta öğle yemeği yediği kameralarımız tarafından fark edildi... bakalım bu görüntülerden sonra çapkınımız nasıl bir açıklama yapacak... şimdi yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz
Bugün basında çıkan haberlerle ilgili olarak bir basın açıklamasına daha ihtiyaç olduğunu gördüm.. İlk açıklamam da dediğim gibi Jennıfer Lopez ile aramızda ki ilişki dostane bir görüşmedir. Jennıfer bildiğiniz üzere Marc Anthony ile çok güzel bir evlilik yaşamaktadır. Ancak son dönemler de kendi içlerinde yaşadıkları problemlerden dolayı dertleşmek anlamında görüşmek istediği için bende kendisini kırmayıp birlikte yemeğe gittim. Basında bizim birbirimez yakıştığımız ve birlikte olduğumuz şeklinde çıkan haberler tamamen mesnetsiz bir hayal ürünüdür... Bu konunun devamı halinde gerekli açıklamayı Jennıfer ve Marc Anthony'nin bulunduğu bir toplantı da tekrarlayabiliriz...

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla