Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 14:16   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arshavin'in La Liga Hayali

Click the image to open in full size.


Madrid-Rusya Milli takımının Euro 2008'de yarı finale kalmasındaki en büyük pay sahiplerinden olan ortasaha futbolcusu Andrei Arshavin, kariyerine İspanya La Liga'da devam etmeyi çok arzuladığını söyledi.
Cezası nedeniyle Rusya'nın D grubunda oynadığı ilk 2 maçta forma giyemeyen 27 yaşındaki futbolcu, İsveç maçında 1 gol atıp 1 asist yaparken, Cumartesi günü Hollanda ile oynanan çeyrek final maçında da aynı performansı göstermiş ve her iki karşılaşmada da maçın adamı seçilmişti.
Yaklaşık 10 Milyon Pound'luk bir bonservis olduğu tahmin edilen Rus Milli futbolcunun, Arsenal, Chelsea, Everton, Manchester City, Newcastle ve Barcelona kulüplerinin transfer listesinde olduğu söyleniyor.
Yıldız futbolcu, AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Muhtemelen artık ayrılma zamanı geldi. İngiltere ve Almanya'dan teklifler var ancak ben gerçekten İspanya La Liga'da futbol oynamak istiyorum. Her zaman takip ettiğim ve oynanan futbolu bana uygun bulduğum bir lig. Ancak şu an için İspanya'dan teklif almadım" dedi.
Zenit St. Petersburg kulübünün alt yapısından yetişen Arshavin, geride kalan sezonda 46 resmi maçta 4031 dakika görev alırken, 15 kez fileleri havalandırıp 25 asist yapmış ve 7 de sarı kart görmüştü.
Zenit'te toplamda ise 282 resmi maça çıkan 67 gol kaydeden Rus futbolcu, Milli takım formasını ise 36 defa terletmiş ve 13 kez gol sevinci yaşamıştı.


Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE

23.06.2008 13:57:00
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla