Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 14:35   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon14 Tüm hayatını satılığa çıkardı

Click the image to open in full size.
Tüm hayatını satılığa çıkardı
23 Haziran 2008 Pazartesi 13:31
Avustralya'da hayatından bıkan Ian Usher, inanılmaz birşey yaptı ve hayatını satılığa çıkardı. İşte Usher'in satılığa çıkan hayatı!

Bütün hayatını internetteki ünlü alışveriş sitesi ebay'da açık artırmayla satışa çıkardı. 29 haziran saat 14.00'te sona erecek açık artırmada usher'in hayatına verilen fiyat 2 milyon 201 bin dolara çıktı....

Avustralya'nın Scarborough kentinde yaşayan 44 yaşındaki Ian Usher, eşi tarafından terk edilince, hayata sıfırdan başlamak istedi.
Usher, bunun için "bütün hayatını" internetteki ünlü alışveriş sitesi ebay'da açık artırmayla satışa çıkardı.

Usher, hayatı için minimum 460 bin dolar istedi. Ancak bir haftada gelen 115 teklifle bu fiyat şu anda 2.2 milyon dolara yükseldi. Bu parayı ödeyen kişi, Usher'in evine, arabasına, arkadaşlarına, bütün eşyalarına, kıyafetlerine, motosikletine, jet-ski'sine, sörf tahtasına hatta işine bile sahip olacak. "Benden daha büyük acılarla baş eden insanlar gördüm. Ama benim mücadele tarzım bu" diyen Usher, gelecek planlarını "Bu parayı aldığımda yapacağım şey, sadece cüzdanımı ve pasaportumu alıp, kalkan ilk uçağa nereye gittiğine bakmadan binmek olacak" diye anlattı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla