Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 14:48   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Almanya maçının hakemi belli oldu

Click the image to open in full size.Almanya maçının hakemi belli oldu!
23.06.2008 15:35
EURO 2008'de 25 Haziran Çarşamba günü oynanacak Almanya - Türkiye yarı final karşılaşmasında düdük çalacak hakem belli oldu! Mücadeleyi İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Massimo Busacca yönetecek! Busacca'nın yardımcılıklarıunı ise yine İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Matthias Arnet ve Stephane Cuhat yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise İsveçli hakem Peter Frojdfeldt.

İsviçreli hakem EURO 2008'de Hollanda - Romanya ve Yunanistan - İsveç karşılaşmalarında düdük çalmıştı. Öte yandan Busacca Fenerbahçe'nin İspanya'da Sevilla karşısında çıktığı mücadele ve Anderlecht ile Belçika'da oynanan maçların da hakemiydi. 39 yaşındaki hakemin bu sezon kulüpler bazındaki en önemli maçı Devler Ligi yarı finalinde Barcelona ile Manchester United arasında oynanan maçtı.

Yarı finalde Rusya - İspanya mücadelesini ise Belçika Futbol Federasyonu'ndan Frank De Bleeckere yaparken, yardımcılıklarını Peter Hermans ve Alex Verstraeten ikilisi yapacak. Bu maçta dördüncü hakem ise Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan Kyros Vassaras.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla