Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 22:56   #71
ßurcu
Banned
 
ßurcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
budlek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anlaşılan mühendis olmaya karar verdin ben mühendisim ve yeni mezun oldum... eğer kariyer istiyosan tabi ki bilgisayar mühendisliği, ancak bu sektörde bayanlar yeteri kadar ayakta kalamaz erkek egemenliği her zaman hakim olurr.. gıda mühendisliği dersen sadece aç kalmazssın sanıldığı üzere geleceğin mesleği felan değil iş bulursun ancak belli bi seviyenin üzerine çıkabilmen çok zor aynı memurluk gibi..

yanlış anlama ama mühendislik bayan işi değil. çünkü bilişim sektörü yaratıcılık ister baynlar bu konularda çok zayıflar ve çok duygusallar! o yüzden mühendislik okumamanı tavsiye ederim.... ilerde anlarsın ..

eğer kararın kesin ise yabancı dil ağırlıklı kimya veya çevre mühendisliklerini okumanı tavsiye edebilirim.. çünkü bu sektörler bayanlar için çok ideal...

yok illa bilgisayar mı gıda mı diyorsan?
tabi kiiii bilgisayar derim...

Ben duygusallıktan yana bi insan diilimdir.Hayatımda önce mantık olmalıdır.Sırf mantığımla davranmak için duygularımı çok bastırdığım zamanları biliyorum.Hayata sert baktığım için becerebiliyorum sanırım bunu.
Evet mühendis olmak,okulu dereceyle bitirmek,iyi bi şirkette çalışmak,kariyer yapmak...Bunlar benim en büyük hayalim.Ve hayallerimi gerçekleştirmeyi istiyosam bütün zorluklara katlanabilcek gücüm var demektir.
Evet biliyorum.Bilişimde bayanların ne işi var diyolar.Doğruda.bilgisayar mühendisi bi kadın gördüğümü anımsamıyorum.Ama sadece karnımı doyurcak kadar para kazanıcaksam Gıda mühendisi olmayıda istemiyorum.
Kafamdaki diğer iki seçenekte Labarantlık ve peyzaj.Bunlarıda yazıcam.Hayırlısı hangisiyse o çıksın diyebiliyorum artık sadece çok çok tşk ederim ayrıca değerli bilgiler için ...
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
ßurcu Ofline   Alıntı ile Cevapla