Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2008, 23:36   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Almancı Hamit'in en zor maçı!

Almanya'da büyüdü yetişti. Şimdi onlara karşı forma giyecek. Bakın neler söyledi?
(A) Milli Futbol Takımı oyuncularından Hamit Altıntop, herşeyini Almanya'ya borçlu olduğunu, bu nedenle Almanya-Türkiye maçının kendisi için özel bir anlam taşıdığını söyledi.

Hamit Altıntop, ''Der Spiegel'' dergisinin internet sayfasında yayınlanan röportajında, yarı finale hangi duygularla girdiği biçimindeki bir soru üzerine, ''Bu benim için çok özel bir oyun. Almanya'ya çok şey, aslında herşeyi borçluyum'' diye yanıt verdi.

HEM ALMAN HEM TÜRK'ÜM

''Kalbinizde Alman mısınız?'' sorusuna karşılık da Hamit, ''Hayır. Belki de her ikisiyim. Evde küçük bir Türk dünyasında yaşıyoruz. Annemle yalnızca Türkçe konuşuyor ve Türk yemekleri yiyoruz. Gelsenkirchen'den ayrılıp, örneğin Münih'e gidip arkadaşlarımla karşılaştığım zaman Alman dünyasında yaşıyorum'' diye konuştu.

Türkiye'yi çok sevdiğini ifade eden Hamit, ''Ülkemin yanındayım. Formayı giydiğim andan itibaren yurtseverliği ve Türkiye'ye ait olduğumu hissediyorum. İyi yanlarıyla da kötü yanlarıyla da'' dedi.

HALİL'E YAZIK OLDU
Karşılaşmanın başından itibaren işi sıkı tutacaklarını ve ilk kez öne geçmelerinin Türkler'i de sevindireceğini ifade eden Hamit, çok coşkulu ve duygusal olduğunu belirttiği teknik direktör Fatih Terim'in de karşılaşmalarda kendileri kadar terlediğini söyledi.

Hamit, teknik direktör Terim'in, maçların devre aralarında kimi oyunculara karşı sert çıkmasını da doğru bulduğunu dile getirdi.

Terim'in, kardeşi Halil'i kadroya almayışını nasıl karşıladığı biçimindeki bir soruya Hamit, ''Performansının yeterli olmadığını söyledi. Bu başlangıçta bir şok oldu. Forvette eksiklerimizin olduğu ve Halil'in, Almanya Milli Takımını bu kadar iyi tanıdığı bir zamanda bu yazık oldu'' yanıtını verdi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla