Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 08:11   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 "Transferlere kefilim"

Beşiktaşımızın Genel Menajeri Sinan Engin yapılan bütün transferlere kefil olduğunu söyledi. Zapotocny, Sivok ve Seric’i eleştirenlerin sezon başladığında yorumlarını değiştireceğini belirten Engin, “Hocamız bize transfer istediği mevkileri söyledi. Uzun arayışların ardından Beşiktaş’ın kimyasına uygun olan üç ismi belirledik. Beşiktaş defansı bu sezon problem yaşamayacak. Kasetten seyredip futbolcu almadık. Hepsine kefilim ve başarıda da, başarısızlıkta da altına imzamı atarım” dedi.

“BOBO’YU SATACAĞIZ”
Beşiktaş camiası ve taraftarının huzurlu olması gerektiğini ifade eden Sinan Engin, “Bu yıl bambaşka bir takım seyredecekler. Hem ligde hem de UEFA Kupası’nda güzel futbolumuzla göz doldurup, en üst seviyede başarı yakalayacağız” dedi. Bobo’yu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği, ancak kendisinin istemediği şeklinde haberlere üzüldüğünü de belirten Engin, “Ben Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda hareket ederim. Bobo’ya iyi bir teklif gelirse satacağız” açıklamasını yaptı.
“RÜŞTÜ BİR ÖĞRETMEN”
Hırvatistan karşısında ilk on birde sahaya çıkan Rüştü Reçber’e övgüler yağdıran Engin, “Çok genç oyunculardan kurulu bir ekibiz. Rüştü, tecrübeleriyle milli takıma büyük fayda sağlıyor. Beşiktaş’taki görevi de bu zaten. Kritik maçlarda yaptığı kurtarışlarıyla hem takım arkadaşlarını ateşliyor, hem de tecrübesiyle en zor anlardan nasıl çıkılacağını gençlere öğretiyor” dedi. Gökhan Zan’la ilgili yorum yapmayan Sinan Engin, “Şampiyona sonrasında bu futbolcuyla son kez görüşeceklerini belirtti.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline